Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydının Didim İlçesinde Didim Karadenizliler Derneği tarafından ücretsiz olarak düzenlenen “Koliva” konseri düzenlendi.

        Karadeniz müziğinin güçlü gruplarından “Koliva” Didim Kent Meydanında ücretsiz olarak düzenlenen konserde Didimlileri coşturdu. Dernek yönetimi ile sponsorlar aracılığıyla düzenlenen konsere yaklaşık 8 bine yakın kişi katıldı. Kendisine ait eserleri seslendiren Koliva, tatilcileri ve Didimlileri hoş dakikalar yaşattı. Koliva’nın solisti İlhan Gülten Didim’e ikinci kez geldiklerini belirterek “Geçen yıl yine Ağustos ayında Didimdeydik; bu ikinci gelişimiz. Bizim buraya gelmemizde emeği olan Dernek Başkanımız Hakan Kılıç’a ve yönetimine teşekkür ediyorum. Halk konserini de sponsorlar aracılığıyla düzenleniyor; tüm sponsorlara da ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

        Ardından Koliva tarafından çalınan şarkılarla horonlar çekildi; zaman zaman duygusal parçalara eşlik edildi. Yaklaşık 1,5 saat süren konserde Didimliler hoş saatler yaşadı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa