Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        AYDIN’ın Nazilli ilçesinde, polis ekiplerinin bir eve düzenlediği operasyonda uyuşturucu madde ve ruhsatsız tabanca ele geçirilirdi. Gözaltına alınan 2 şüpheliden Nevzat Türkmen (43) tutuklanırken, yabancı uyruklu Vefa Chakar'ın (39) ise sınır dışı edileceği öğrenildi.

        ​Nazilli İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Nazilli NARKO ekipleri, alınan istihbaratlar neticesinde uyuşturucu ticareti yapan 2 şüphelinin kaldıkları evi tespit etti. Dün gece şüphelilerin kaldıkları eve düzenlenen operasyonda, uyuşturucu madde ticareti yaptığı tespit edilen Nevzat Türkmen (43) ve Vefa Chakar (39) gözaltına alındı. Evde yapılan aramada, 50 gram metamfetamin, 15 gram esrar, 3 gram eroin, hassas terazi, ruhsatsız tabanca ve fişekleriyle birlikte uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği tahmin edilen 6 bin 300 TL para ele geçirildi. 2 şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından Nazilli Adliyesi'ne sevk edildi. Nevzat Türkmen, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Nazilli E Tipi Kapalı Cezaevi'ne götürülürken; yabancı uyruklu Vefa Chakar'ın ise sınır dışı edileceği öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa