Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Aydın'ın Germencik ilçesindeki Meşeli İlkokulunda atı malzemeler kullanılarak öğrencilerin açık havada eğitim alabileceği sınıf oluşturuldu.

        Okul öncesi öğretmeni Bahar Cesur koordinasyonunda kurulan açık hava sıfınının açılışı, Kaymakam Turgay Gülenç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Çiftçi'nin katılımıyla yapıldı.

        Kaymakam Gülenç, konuşmasında çalışmayı çok beğendiğini, Bahar öğretmeni kutladığını belirterek, "Çocuklar için de çok faydalı bir çalışma. Mahallemize ve Aydınımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah başka öğretmenlerimiz de bunu örnek alarak benzer çalışmalar yapar. Daha güzelleri de olur. Ama bir ilk olarak Bahar hocamın yaptıkları gerçekten çok etkileyici." dedi.

        Öğretmen Bahar Cesur ise öğrencilerin de katılımıyla köyden, doğadan ve evlerden toplanan kullanılmayan ürünlerin yeniden değerlendirildiğini, okul bahçesinde günlük yaşam becerileri atölyesi, bitki ve kuş gözlem alanı, tarım alanı, böcek oteli, denge alanı, müzik köşesi, aktarma alanı, tiyatro köşesi gibi farklı öğrenme merkezleri oluşturduklarını aktardı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Aydın İlçeleri
        Tüm Aydın Haberleri
         Aydın

        Aydın

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa