Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Aydın Haberleri

Aydın’ın Kuşadası ilçesinde iklim değişikliğine dikkat çekmek için “Küresel İklim Grevi” etkinliği gerçekleştirildi.

Kuşadası Kent Parlamentosu öncülüğünde sokağa çıkan vatandaşlar, ellerinde iklim krizine yönelik dövizlerle greve destek verdi.

2027 Eylül tarihleri arasında dünyanın dört bir yanında küresel iklim grevi haftası etkinliklerinin yapıldığını ifade eden Kuşadası Kent Parlamentosu Başkanı Bülent Tokuçoğlu, düzenlenen etkinlikle ilgili olarak yaptığı açıklamada “Kuşadası Kent Parlamentosu olarak iklim grevine yönelik sokağa çıkıyoruz. İlgilileri çevre için mücadeleye çağırıyoruz. Bu kapsamda, 24 Eylül tarihinde, gençler ve sokak çalgıcıları ile birlikte iklim grevindeydik. 26 Eylül Perşembe günü saat 18.00’de Güvercinli ParkBülent Ecevit Heykeli önünde buluşup, çarşı içinde, elimizde iklim krizine yönelik dövizlerle sessiz yürüyüş yapıp, bildiri dağıtacağız” açıklamasında bulundu.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Aydın haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Aydın Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri