Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Aşk Ağlatır oyuncuları kimler? Aşk Ağlatır dizi konusu ve oyuncu kadrosu
        • 1

          Aşk Ağlatır, SHOW TV'nin yeni sezondaki iddialı yapımları arasında yer alıyor. Her hafta pazar akşamları izleyici ile buluşan Aşk Ağlatır'da taşradan İstanbul’a göç etmiş ve tek başına ayakta kalmaya çalışan gençlerin; vicdan ve aşkları arasında kalarak yaşadıkları çatışmanın hikayesi anlatılıyor. Aşk Ağlatı'ın oyuncuları ve detaylar haberimizde.

        • 2

          YUSUF EREN (DENİZ CAN AKTAŞ)

          Yusuf 22 yaşında. Kas gücüyle çalışmanın iyice pekiştirdiği yapılı bir vücudu ama ince, narin bir yüzü var. Uşak Ulubeyli. Annesiyle babası o çocukken bir trafik kazasında öldü. Dedesi Hikmet büyüttü Yusuf’u. Toprağı, ağaçları ve tüm hayvanları çok seviyor. İnsanlardan daraldığında doğaya sığınması da bu yüzden.

          Yusuf’un hayatta en önem verdiği şey sözlerinin arkasında durabilmek; onurlu olmak, dedesinin ona öğrettiği en önemli şey çünkü. Sırf bu yüzden başkalarını üzmektense kendinin üzülmesini tercih edebiliyor… Ada’yla tanıştığında çoktandır kaybettiği yaşama sevincini yeniden bulacak ve içine düştüğü karanlıktan kendini çıkarmak isteyecek.

          Deniz Can Aktaş Kimdir, Kaç Yaşında?

          1993 yılında İstanbul’da doğan Deniz Can Aktaş, ilk defa kamera karşısına 2015 yılında ‘’Tatlı Küçük Yalancılar’’ dizisiyle geçmiştir. Daha sonra ‘’Hayat Bazen Tatlıdır’’ ve ‘’Nerdesin Birader?’’ projelerinde yer almış ve 2018 yılında başrollerini Demet Evgar, Ceren Moray, Nursel Köse gibi başarılı oyuncuların paylaştığı ‘’Avlu’’ dizisinde dikkatleri iyice üzerine çekmiştir. Deniz Can Aktaş şimdi yeni sezonda yayına girecek olan ve yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yaptığı ‘’Aşk Ağlatır’’ projesinde Yusuf karakterine hayat verecektir.

          Dizi

          2019 Aşk Ağlatır – Gökçen Usta

          2018 Avlu – Yüksel Aksu, Şafak Bal, Hülya Gezer

          2017 Nerdesin Birader? – Ulaş Cihan Şimşek

          2016 Hayat Bazen Tatlıdır – Hamdi Alkan, Burak Kuka

          2015 Tatlı Küçük Yalancılar – Cem Karcı

        • 3

          ADA MERYEM VARLI (HAFSANUR SANCAKTUTAN)

          Ada, 19 yaşında. 6 yaşındayken annesini kaybetti, babasını ise hiç tanımadı. Dayısı İsmail ve yengesi Üftade büyüttü Ada’yı. Üstelik İsmail, yaptığı bu iyiliği her gün hatırlatmaktan geri durmadı. Büyüdüğü küçük, tutucu kasabaya sığamayacak kadar hayalperest ve tutkulu biri Ada. Çalışkan, merhametli, kin tutmayan bir yapısı var.

          Ada, çevresini dönüştürme gücüne sahip nadir insanlardan, ışık saçıyor bir nevi… Sadece gücünü hatırlamaya ihtiyacı var. Yusuf’la çıktıkları yolda ışığını yeniden bulacak.

          Hafsanur Sancaktutan Kimdir, Kaç Yaşında?

          2000 yılında İstanbul’da doğan Hafsanur Sancaktutan çok küçük yaşlarından itibaren tiyatroyla ilgilenmiş ve yer aldığı tiyatro oyunlarıyla birçok ödül kazanmıştır. İlk olarak 2018 yılında Cem Karcı’nın yönetmenliğini üstlendiği ‘’Gülperi’’ dizisinde yer aldı. Çeşitli reklam filmlerinde de rol alan başarılı oyuncu, yeni sezonda yayına girecek olan ve yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yaptığı ‘’Aşk Ağlatır’’ projesinde Ada karakterine hayat verecektir.

          Dizi

          2019 Aşk Ağlatır – Gökçen Usta

          2018-2019 Gülperi – Cem Karcı

        • 4

          RÜZGAR ÖZBEN (YAĞIZ CAN KONYALI)

          22 yaşında. İyi giyimli, yakışıklı ve son derece cool bir çocuk… Ada’nın çalıştığı yerin sahibinin oğlu Rüzgar. İlk başta hoppa vicdansız sorumsuz görünüyor ama aslında ince ve yaralanmaya hazır bir ruhu var. Rüzgar, iyi niyetli, yardım sever biri. İstanbul’a taşındıktan sonra babasının zenginliğinin nimetlerinden fazlasıyla yararlanmaya başlamış olsa da özünü hiç kaybetmemiş. Doğruluk peşinde, çok çalışmaktan gocunmayan, adaletli olmayı önemseyen biri. En büyük zaafı babası.

          Yağız Can Konyalı Kimdir, Kaç Yaşında?

          1991 doğumlu olan Yağız Can Konyalı, Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’nden mezun oldu. Televizyon tarihinin unutulmaz yapımları arasında gösterilen Öyle Bir Geçer Zaman Ki (2012) dizisiyle kamera önü yolculuğuna başlayan Yağız Can Konyalı, kariyerine Adı Mutluluk’la (2015) devam etti. Son olarak, Bizim Hikaye’de canlandırdığı Rahmet karakteriyle beğeni topladı. Yağız Can Konyalı, Kor (2014) adlı kısa filmde sergilediği oyunculuğuyla dikkat çekerken, 2014’te vizyona giren uzun metraj Takım: Mahalle Aşkına! (2014) filmiyle sinema çalışmalarını sürdürdü. Aynı yıl Takım: Mahalle Aşkına’daki performansıyla 52. Antalya Film Festivali Behlül Dal Jüri Özel Ödülü’ne layık görüldü. Ekran macerasıyla eş zamanlı tiyatro çalışmalarını da sürdüren genç oyuncu, Tiyatro Yan Etki’nin 2013 sezonunda sahnesine taşıdığı Tavşan Deliği ve ardından Müstesna Tiyatro’nun yeniden yorumladığı Küheylan (2016) oyunlarında rol aldı. Yağız Can Konyalı; geçtiğimiz yıl Tiyatro Yan Etki’nin sahneye koyduğu ve kendisine 5. Ekin Yazın Dostları Ödülleri’nde yılın genç yetenek oyuncu ödülünü kazandıran Çıkmaz Sokak Çocukları oyunuyla tiyatro izleyicisiyle buluşmaya devam ediyor.

        • 5

          NALAN DEMİRCİ (EDA ŞÖLENCİ)

          25 yaşında. İstanbul’da iki yıllık bir üniversite okumuş. Sonrasında memleketi Sivrihisar’a geri dönmek yerine bir işe girmiş burada. Bir plazada çalışıyor, son derece havalı prezantabl bir şehir kadını artık. Nalan, büyürken ailesinin beceriksizlikleri yüzünden çevresindekiler tarafından çok horlanmış, ezilmiş. Yıllarca kendini çirkin ve değersiz görmüş. İstanbul’da her şeye yeniden başlamak istemesinin sebebi bu. Başkasının desteği olmadan ayakta durabileceğini bilmiyor henüz, bu yüzden sürekli birilerine tutunma derdinde.

          Güzel ve narin bir kadın. Bakımlı, şık elbiseler giymeyi seven, uzun topuklulara, büyük aksesuarlara bayılan bir stili var.

          Eda Şölenci Kimdir, Kaç Yaşında?

          25 Ekim 1995’te İzmir’de doğdu.

          Makedonya göçmeni bir aileden olan Eda Şölenci, ilk ve orta öğrenimini İzmir'de tamamladı. İlkokul ve ortaokul süresince tiyatro, halk ve modern dansla ilgilendi. Dans ekibiyle Balkanlarda festivallere katıldı. Bornova Anadolu Lisesi’den mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi’ni kazanarak İstanbul’a yerleşti. İstanbul'a yerleştikten kısa bir süre sonra oyunculuk eğitimi almaya ve oyunculuk yapmaya başladı. Adı Efsane ve Aslan Ailem dizilerinde yer aldı.

        • 6

          FIRAT YILDIZ (OKTAY ÇUBUK)

          20 yaşında. Eskişehir, Bozüyüklü. Boşanmış bir anne babanın çocuğu. Bütün çocukluğunu anne babasının kavgaları arasında geçirmiş. Sorumsuz ve vurdum duymaz görünüyor, çoğunlukla da öyle aslında. Ama söz konusu değer verdiği insanlar olduğunda yapamayacağı şey yok. Uzun süre bir işte tutunamıyor, yazları yazlık mekanlara çalışmaya gidiyor. İki yıllık bir üniversitede okuyor, ama bitirebilecekmiş gibi görünmüyor. Son derece zeki ama zekasını göstermektense bir serseri gibi anılmayı tercih ediyor..

          Oktay Çubuk Kimdir, Kaç Yaşında?

          Oktay Çubuk 12 Mart 1996’da İzmir’de doğmuştur, lise eğitimini İzmir Amerikan Kolejinde tamamlamıştır, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sinema ve Televizyon bölümüne iletişim fakültesi birincilik ile girmiştir ve tam burslu olarak eğitim hayatına orda devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Cüneyt Sayil Atölye’de aldıktan sonra birçok workshopa katılmıştır. İlk olarak Cennetin Gözyaşları dizisinde rol almıştır, sonrasında Nisan Dağ’ın Bir Nefes Daha filminde başrol olarak yer almıştır. Son olarak da Show TV’de Ask Ağlatır dizisinde Fırat karakterini canlandıracaktır.

        • 7

          ÇİÇEK EKMEKSİZ (DENİZ ALTAN)

          19 yaşında. Yusuf’un memleketlisi. İstanbul’da Moda Tasarımı okuyor. Deli dolu, kabına sığmayan bir kız. Hiç durmadan saatlerce konuşabilir. Moda konusunda yetenekli, ama havai yapısı yüzünden bir şeye odaklanıp kendini geliştirmek yerine daldan dala atlıyor. Taşraya sığamayacak kadar büyük hayalleri var, hırslı da… Geride kalan olmaktan hoşlanmıyor, hırsları için saçma ya da tehlikeli şeyler yapmaktan geri durmuyor. Ama hata yaptığını anladığında da çöküşü hırsı kadar büyük oluyor. Hemen dağılmaya, bunalıma girip yataktan çıkmayacak noktaya gelmeye hazır bir yapısı var. Uçlar da yaşıyor, duygularını da hırslarını da dengelemekte zorlanıyor aslında.

          Deniz Altan Kimdir, Kaç Yaşında?

          Doğum Tarihi: 26.09.94

          Boy:1.60

          Kilo: 54

          Eğitim : İstanbul Üniversitesi, Devlet Konservatuvarı, Oyunculuk Bölümü

          Dizi:

          Öyle Bir Gecer Zaman Ki 2013

          Kertenkele 2014

          Hayat Şarksı, 2016-2017

          Sinema:

          Görevimiz Tatil, 2017

          Plaza, 2019

          Tiyatro:

          Bu21, 2019 FİN TİYATRO

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa