Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Antonio Banderas ve Penelope Cruz bir arada: Birbirimizi çok iyi tanıyoruz
        • 1

          Hollywood sinemasının iki ünlü İspanyol oyuncusu Antonio Banderas (61) ve Penelope Cruz (48), yeni filmlerinini tanıtımı için Tribeca Film Festivali'nde boy gösterdi.

        • 2

          'Official Competition' adlı filmde başrolleri paylaşan Banderas ve Cruz, yeni bir proje için bir araya gelmekten mutlu olduklarını ifade etti.

        • 3

          Penelope Cruz ile tekrar bir araya gelen Antonio Banderas, "Duyduğumuz hayranlık karşılıklı." diyerek, uzun süredir arkadaşı olan oyuncuyu her anlamda takdir ettiğini dile getirdi.

        • 4

          "HARİKA BİR ESPRİ ANLAYIŞI VAR"

          Ünlü aktör, "Uzun zamandır arkadaşız. Ortaya çıkardığı işlere bayılıyorum. Amerikalıların pek bir görme şansı olmadığı harika bir espri anlayışı var." dedi.

        • 5

          GÜLMEKTEN SAHNE ÇEKEMEDİLER

          Cruz'u övgü dolu sözlerle tanımlayan Banderas, "İnanılmaz bir komedi oyuncusudur. Hızlıdır ve zekidir. Onunla film çekerken yaşadığımız en büyük problemlerden biri, çok gülmekten ötürü bazı sahneleri çekememiz olsa gerek." ifadelerini kullandı.

        • 6

          30 YIL ÖNCE TANIŞLARDI

          30 yıl önce New York'ta tanıştıklarını ve birbirine komşu olduklarını belirten Cruz ise "Birbirimizi çok iyi tanıyoruz." diyerek, sanki beraber 10 film çekmiş gibi hissettiklerini belirtti.

          İkili, daha önce 2019 yılında 'Pain and Glory' (Acı ve Zafer), 2013 yılında ise 'I Am So Excited' (Aklımı oynatacağım) adlı yapımda rol almıştı.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa