Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ömer KARÇA/MANAVGAT (Antalya), (DHA)ANTALYA'nın Manavgat ilçesinin kardeş şehri olan Almanya'nın Herford kentinden kamp için gelen Alman boksörler, Manavgatlı boksörlerle antrenman maçı yaptı.

        Manavgat'ın kardeş şehri Almanya'nın Herford kentinden kamp için ilçeye gelen BSV 1929 Herford E.V. boks takımının sporcuları, Manavgat ve Alanyalı boksörlerle antrenman maçı yaptı. Manavgat'ta bir boks okulunda yapılan antrenman maçı gerçeğini aratmadı.

        Kamp için kardeş şehir Manavgat'ı tercih ettiklerini belirten BSV 1929 Herford E.V. boks takımının Türk asıllı antrenörü Merve Güleç, her iki kent arasındaki dostluk ve kardeşlik bağını daha da güçlendirmek istediklerini ifade etti.

        2002 yılında Herford ile kardeş şehir olan Manavgat'ta, Herfordlu sporcuları ağırlamaktan mutluluk duyduklarını anlatan Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya ise, "Bugün boks için buradaydık, bundan sonra diğer branşlar için Herford'dan gelecek takımları ağırlamak isteriz. Bu voleybol branşı olabilir, basketbol branşı olabilir. Tüm branşlarda Herfordla kardeşliğimizi pekiştirmek için etkinlikler yapmak istiyoruz" diye konuştu. (DHA)GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ

        BSV 1929 Herford E.V. boks takımından görüntü

        Türk boksörlerden görüntü

        Türk-Alman sporcuların toplu görüntüsü

        Takımların antrenmanından görüntü

        Türk ve Alman boksörlerin antrenman karşılaşmalarından görüntü

        RÖP. Merve Güleç

        RÖP. Manavgat Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Süleyman Karakaya

        Maç öncesi selamlaşma görüntüsüDHA-Spor Türkiye-Antalya / Manavgat Ömer KARÇA

        2022-10-07 14:23:23

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa