Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ANTALYA (AA) - Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında deplasmanda Corendon Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan VavaCars Fatih Karagümrük'ün teknik direktörü Andrea Pirlo, ikinci yarı iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Maalesef, son dakikalarda gol yiyerek bir puanla ayrılıyoruz." dedi.

        Pirlo, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ilk yarıda geride bekleyen oyun anlayışıyla sahaya çıktıklarını söyledi.

        İlk devre işlerin istedikleri gibi gitmediğini aktaran Pirlo, "Golü kalemizde gördük. İkinci yarıda bunu değiştirmek için hamlelerimizi yaptık. Daha agresif bir oyunla sahadaydık. İki gol attık. İkinci yarıyı iyi oynadık. Maalesef son dakikalarda gol yiyerek bir puanla ayrılıyoruz." diye konuştu.

        Pirlo, önemli ve iyi bir takıma karşı oynadıklarını vurgulayarak, "Bu yüzden bir puan iyi ama 3 puanı da kaçırdık diyebilirim. 120 dakikalık kupa maçından da çıktık. Sonuçta bir puan aldık ama 3 puan da alabilirdik." ifadlerini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa