Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        CEZAEVİNDENÇIKIP BELEDİYEYE GİTTİ

        Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, hakkında tahliye kararı verilmesinden 2 saat sonra, saat 19.00 sıralarında tutuklu bulunduğu Döşemealtı L Tipi Kapalı Cezaevinden çıktı. Cezaevi önünde toplanan kalabalık, Kocagöz'ün içerisinde bulunduğu aracın önünü keserek kendisiyle görüşmek istedi. Araçtan inen Kocagöz, geçmiş olsun dileklerini kabul etti, vatandaşla tokalaştı, sarıldı. Takım elbiseli olduğu ve zayıfladığı dikkat çeken Kocagöz, "Özgürlük çok güzel bir şey. Havadan da sudan da güzel. Özgürlüğüme kavuştuğum için çok mutluyum" dedi.

        Başkan Kocagöz, ardından beraberindekilerle birlikte Kepez Belediyesi'ne doğru yola çıktı. Başkan Kocagöz'ün belediye binasında balkon konuşması yapacağı öğrenildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Antalya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Antalya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Antalya İlçeleri
        Tüm Antalya Haberleri
         Antalya

        Antalya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa