Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        15 Temmuz Demokrasi Şehitleri, Gazileri ve Terör Mağdurları Derneği Genel Başkanı Abbas Gündüz, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) elebaşı Fetullah Gülen'in ölümüne ilişkin, "40 yıl boyunca Türkiye'ye ihanet eden, yeryüzünün en sinsi terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen teröristi bir hain olarak öldü." dedi.

        Gündüz, AA muhabirine, FETÖ'nün 2016'daki hain kalkışmayla Türkiye'nin başına büyük felaket getirmeye çalıştığını hatırlattı.

        FETÖ'cülerin, milletin paralarıyla alınan uçaklarla, helikopterlerle yine millete bomba yağdırdığını belirten Gündüz, şöyle devam etti:

        "Allah eninde sonunda cezasını verdi. FETÖ elebaşı onursuz, vatansız, din düşmanı bir aşağılık olarak öldü. Ateşi bol olsun. 15 Temmuz şehitlerimizin ruhu şad olsun. İnşallah ahirette de en büyük cezayı çekecek. 40 yıl boyunca Türkiye'ye ihanet eden, yeryüzünün en sinsi terör örgütü FETÖ'nün elebaşı Fetullah Gülen teröristi bir hain olarak öldü. Ömrü ABD'ye hizmet, Türkiye'ye ihanet ile geçen katile bu dünyada maalesef hiç kimse bir şey yapmadı. En büyük duamız ebedi dünyada hesap sorulmasıdır. 252 şehidimiz, 2 bin 740 gazimizin ve 85 milyonun hesabını ebedi hayatta ödeyecektir. Rabbim devletimizi, milletimizi her türlü tehlikelerden korusun. Bir daha 15 Temmuzlar yaşatmasın, göstermesin."

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa