Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Beypazarı ilçesinde, "Çocukların Eğitim Süreçlerinin Güvenliğinin Artırılması Toplantısı" düzenlendi.

        Beypazarı Kaymakam Vedat Yılmaz, kaymakamlıkta düzenlenen toplantıda, okullara öğrenci taşıyan servislerin çok iyi denetlenmesi ve kontrol edilmesini, öğrencilerinde çok iyi takip edilmesini istedi.

        Zaman zaman eğitim kurumlarına ziyaret gerçekleştireceğini anlatan Yılmaz, okulların durumlarını, öğretmen, okul, öğrenci ve veli ilişkisini çok daha yakından takip edeceğini söyledi.

        Yılmaz, okul çevrelerinde bulunan park ve bahçelerde polis tarafından sürekli denetim olacağını belirtti.

        İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu ise okullar, öğrenci ve öğretmen sayısı, okullardaki eğitim öğretim durumuna ilişkin slayt eşliğinde bilgi verdi.

        Toplantıya, Belediye Başkanı yardımcısı Sezai Tolunay, Cumhuriyet Başsavcısı Nurettin Günel, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Emrecan, İlçe Jandarma Komutanı Oğuzhan Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmetler İlçe Müdürü Bahar Yiğittekin, İlçe Milli Eğitim şube müdürleri ve tüm okulların müdürleri katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa