Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Hindistan'da YouTuber Kodam Pranay Kumar, koruma altındaki tavus kuşunu pişirip yediği videosunun tepki almasının ardından gözaltına alındı.

        The Times of India gazetesinin haberine göre, Telangana eyaletinde yaşayan YouTuber Kumar, "tavuk kuşu körisi" yemeği hazırladığı ve yediği videoyu Youtube kanalında paylaştı.

        Ülkenin ulusal kuşu da sayılan koruma altındaki tavus kuşunun yendiği görüntülere gelen tepkiler üzerine polis, dün Kumar'ın evine baskın düzenledi.

        Polis tarafından yapılan açıklamada, Kumar'ın gözaltına alındığı ve Yaban Hayatı Koruma Yasasının ilgili bölümleri uyarınca aleyhine dava açıldığı belirtildi.

        Sosyal medya kullanıcıları, Kumarı'ı koruma altındaki hayvanları tüketmeye teşvik etmek ve ulusal bir sembole saygısızlık etmekle suçladı.

        Tepkilerin ardından "tavuk kuşu köri" videosu Youtube'dan kaldırıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa