Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        –Kocaeli'nde düzenlenen Yıldızlar Avrupa Judo Şampiyonasında Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Sporcularından Ali İhsan Esen Avrupa şampiyonu oldu.

        Avrupa Judo Birliği (EJU) tarihinde ilk kez düzenlenen ve ilki de ülkemizde Kocaeli’nde yapılan Yıldızlar Avrupa Kupasına 6 ülkeden toplam 156 yıldız sporcunun katılımıyla gerçekleştirildi.

        Kocaeli Şehi̇t Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda düzenlenen turnuvaya Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü sporcularından Ali İhsan Esen ve Tuğrul Tetik katıldı.

        Çubuklu sporculardan 73 kilogramda Ali ihsan Esen Avrupa birincisi olarak altın madalya alırken, 60 kilogramda Tuğrul Tetik ise Avrupa üçüncüsü olarak bronz madalya kazandı.

        Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü Başkanı Ahmet Koçyiğit, yaptığı değerlendirmede, başarının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

        Kendilerine verilen desteğin başarıyla sonuçlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Koçyiğit, "İki sporcu ile katıldığımız uluslararası turnuvada 2 madalya ile dönmek bizleri çok sevindirdi. Sporcumuz Ali ihsan Esen Avrupa Şampiyonu olması bizim için ayrı bir sevinç kaynağı oldu. İnşallah hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. İlçemizin adını dünya çapında duyurmak istiyoruz ve bunun içinde var gücümüzle çalışıyoruz." dedi.

        Çubuk Belediye Başkanı Baki Demirbaş ise, yaptığı açıklamada "Tebrikler Ali İhsan, Tebrikler Tuğrul... Çubuk Belediyesi Engelsiz Spor Kulübü sporcularımız tebrik eder, başarılarının devamını dilerim." ifadesini kullandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Ankara haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Ankara Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Ankara İlçeleri
        Tüm Ankara Haberleri
         Ankara

        Ankara

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa