Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Süper Lig'in 30. haftasındaki dev maçta Fenerbahçe, Trabzonspor'u deplasmanda 3-2 yenerek zirve yolunda çok kritik bir 3 puanı hanesine yazdırdı.

Sarı-lacivertliler, 13 ve 45+4. dakikalarda Fred'in attığı gollerle ilk 45 dakikayı 2-0 önde tamamladı. 64. dakikada Trabzonspor, Enis Bardhi'nin frikikten attığı golle farkı 1'e indirdi. Tribünlerden yabancı maddelerin atıldığı ve oyunun sık sık durduğu maçın 76. dakikasında bordo-mavililer penaltı kazandı. Penaltı vuruşunu gole çeviren Trezeguet skoru eşitleyen isim oldu. 83. dakikada oyuna giren 'Nöbetçi golü' Michy Batshuayi, 87. dakikada sahneye çıktı ve attığı golle dev maçta son sözü söyleyen isim oldu: 2-3.

Şampiyonluk yolunda çok kritik 3 puanı cebine koyan Fenerbahçe bu sonucun ardından 79 puana yükseldi ve 81 puanlı lider Galatasaray'ı takibini sürdürdü. Trabzonspor ise 49 puanda kaldı.

MAÇ SONU OLAY

Trabzonsporlu taraftarlar, maç sonrası sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Fenerbahçeli futbolcular, saldıran taraftarların arasından soyunma odasına gitmeye çalıştı.

MAÇTAN DAKİKALAR...

13. dakikada Fenerbahçe golü buldu. Tadic'in pası sonrası uzak mesafede Fred, önüne aldığı topu düzgün bir vuruşla kaleci Uğurcan Çakır'ın solundan filelere gönderdi: 0-1

19. dakikada ise Szymanski'nin ceza alanı dışından kullandığı serbest atışta, kaleci Uğurcan Çakır tehlikeyi önledi. Dönen topu Tadic tamamlamak istedi ancak meşin yuvarlak üsten auta gitti.

37. dakikada Trabzonspor tehlikeli geldi. Trezeguet'in pasında sol çaprazda Pepe'nin çıkardığı topu, savunmada Ferdi altıpas içinde Enis Destan'dan önce davranarak uzaklaştırdı.

45+4. dakikada Fred hem Fenerbahçe'nin hem de kendisinin ikinci golünü kaydetti. Tadic'in soldan pasında ceza alanına giren Brezilyalı yıldız, yerden bir vuruşla topu Uğurcan'ın Çakır'ın solundan filelere yolladı: 0-2

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ