Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

Türkiye'nin yeni spor kanalı HT Spor yayın hayatına Jose Mourinho röportajı ile bomba bir giriş yaptı. Fenerbahçe'nin dünyaca ünlü teknik direktörü Jose Mourinho, HT Spor'da Ahmet Selim Kul ve Sine Çakır Heyse'nin sorularını yanıtladı.

Jose Mourinho, Fenerbahçe'de transferin kapandığını belirtirken yapılan transferler hakkında da önemli sözler söyledi. İşte Mouriho'nun sözleri...

"BİZİM İÇİN TRANSFERİN KAPANDIĞINI BELİRTMEK İSTERİM"

"Türk kulüplerinin Avrupa turnuvaları için oynadıkları ön eleme ve play-off maçlarında zorluk yaşamasının, transfer döneminin daha geç kapanması ile bir bağlantısı var. Bence bir anlamda avantaj sağlayabilecek bir durum. Çünkü çoğu ülkede transfer kapandığı için Türk kulüpleri normalde alamayacakları oyuncuları alma fırsatı yakalıyor ama bir yandan da zorluk yaratıyor. Mesela biz Lugano ve Lille ile oynarken, Avrupa Şampiyonası nedeniyle antrenmanda yer almayan oyuncularımız hariç onun dışında bizim için transfer henüz bitmemişti. Bu asla bir eleştiri değil, gerçeklik bu. Şimdi transfer döneminin neredeyse sonuna geldik. Bizim için transferin kapandığını belirtmek isterim. Bugün kapanabilir ve bence kulüp iyi bir iş çıkarttı."

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ