Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Amber Heard'den Johnny Depp'e: Onu hala seviyorum! - Magazin haberleri
        • 1

          Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp (58) ile Amber Heard (36), 15 aylık evliliklerini 2017'de noktalamıştı. Bütün dünyanın 'bir Hollywood filmi' gibi takip ettiği Depp ve Heard'ün 'taciz' ve 'iftira' davasında jüri, geçtiğimiz haftalarda kararını açıklamıştı.

          ABD'nin Virginia eyaletinde görülen davada, 14 saat süren karar alma sürecinin sonunda jüri, ünlü aktörü haklı bularak Amber Heard'ün eski eşine 15 milyon dolar tazminat ödemesine hükmetmişti. Yaşananların ardından geçtiğimiz günlerde 'Today Show'da Savannah Guthrie'ye konuşan aktrisin, röportajının bir kısmı daha yayınladı.

        • 2

          "YALAN SÖYLEDİ"

          Amber Heard, konuşmasında Depp'i 'yalancı' olmakla suçladı ve aktörün evlilikleri sırasında kendisine şiddet uyguladığına dair iddialarını yineledi.

          Guthrie, "Johnny Depp sana asla vurmadığını söyledi. Bu bir yalan mı?" diye sorduğunda Heard, "Evet, yalan!" dedi ve "Öldüğüm güne kadar davada söylediğim her sözünün arkasında olacağım." ifadelerini kullandı.

        • 3

          "SADECE JOHNNY'YE KARŞILIK VERDİM"

          Amber Heard, Depp'e fiziksel olarak şiddette bulunduğunu kabul ettiğinin duyulduğu ses kayıtlarının sorulmasının ardından kendisinin yalnızca tepki verdiğini, ancak şiddeti kendisinin başlatmadığını ileri sürdü. Heard, "Ben sadece Johnny'ye karşılık verdim. Duruşmada da anlattığım gibi, sürekli şiddet içinde yaşadığınızda bu normal hale geliyor ve sizin de uyum sağlamanız gerekiyor." dedi.

        • 4

          "ÇOK PİŞMANIM"

          Amber Heard, Depp'e yaptığı ve söylediği şeylerden çok pişman olsa da, sadece 'hayatının tehlikede olduğunu hisseden, duygusal, psikolojik ve fiziksel rahatsızlık içindeki bir insanın davranacağı gibi davrandığını' söyledi.

          Heard, "İlişkim boyunca korkunç, üzücü şeyler yaptım ve söyledim. Kendimi tanıyamadığım bir şekilde davrandım. Çok pişmanım. Mahkemede özgürce ve gönüllü olarak yaptıklarım hakkında konuştum. Doğru ile yanlış arasındaki farkı bile anlayamadığım bir noktaya itildiğimi anlattım." ifadelerini kullandı.

        • 5

          "ONU HALA SEVİYORUM"

          Heard, ayrıca kendisinden beklenmeyen bir itirafta bulundu. Guthrie, Amber Heard'e eski eşini hala sevip sevmediğini sordu. Heard de buna " Evet... Kesinlikle onu seviyorum. Onu tüm kalbimle sevdim ve temelden kopmuş bir ilişkiyi sürdürmek için elimden gelenin en iyisini yaptım. Ona karşı hiçbir kötü duygum yok." yanıtını verdi. Fakat aktris buna rağmen yine de eski eşi Depp'in kendisine şiddet uyguladığı iddiasını tekrarladı.

        • 6

          "BİR SÜRÜ HATA YAPTIK"

          Aktris, konuşmasının devamında ise Depp'le evliliğini ve ilişkisini hem 'çirkin' hem de 'güzel' olarak nitelendirdi ve şu ifadeleri kullandı:

          Çirkindi. Ama çok güzel olabilirdi. Çok, çok zehirliydi. Bir sürü hata yaptık. Ama ben her zaman doğruyu söyledim.

        • 7

          "AQUAMAN' FİLMİNDEN ÇIKARILDI" İDDİASINA YANIT

          Bu röportajın ardından Just Jared'da yer alan habere göre; Amber Heard, Jason Momoa ile birlikte başrollerini paylaştığı ve çekimlerini tamamladığı 'Aquaman'in devam filminden çıkarıldı. İddialara göre; Warner Bros., aralık ayında vizyona girecek olan filmde Heard'ün sahnelerinin başka bir aktrisle yeniden çekilmesi gerektiği sonucuna vardı.

          Jason Momoa ve Nicole Kidman ile yeniden çekim yapacakları ileri sürüldü.

          Kısa sürede gündem olan bu iddiaların ardından Amber Heard'ün sözcüsü, Daily Mail'e konuşarak, söylentileri, "Yanlış, duyarsız ve biraz delice..." sözleriyle aktrisin filmden çıkarıldığını yalanladı.

        • 8

          "ÜÇÜNCÜ BİR DAVAYI TEŞVİK EDEBİLİR"

          Öte yandan Romano Law'da çalışan eğlence hukuku avukatı Nicole Haff, Daily Mail'e özel olarak Heard'ün 'Today'e yaptığı yeni açıklamaların nasıl geri tepebileceğini ve onun 'Karayip Korsanları' yıldızı tarafından bir kez daha dava edilmesine yol açabileceğini açıkladı.

          Avukat, Depp'in eski eşinin röportajı üzerine Heard'e tekrar dava açıp açmayacağı sorulduğunda, "Evet. Bu röportaj, yasaya göre üçüncü bir davayı teşvik edebilecek 'yeni bir yayın' olarak sayılabilir." dedi.

          Ancak Haff; Depp'in, Heard aleyhine üçüncü bir dava açmasının akıllıca bir hareket olup olmayacağından emin olmadığını da ekleyerek, "Amber Heard'ün avukatları, aktrisin istenen tazminatı ödeyemeyeceğini zaten belirttiler." dedi.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa