Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Amasya Milli Eğitim Müdürü Mehmet Türkmen, Gümüşhacıköy ilçesindeki okulları ziyaret etti.

        Türkmen, Şehit Ümit Çoban İlkokulu ve Ortaokulu, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, İmam Hatip Ortaokulu ve Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni ziyaret ederek, idareciler, öğretmenler ve öğrencilerle bir araya geldi.

        Ziyarette ilçedeki eğitim öğretim faaliyetlerinin durumu, okulların onarım ve güçlendirme çalışmaları, planlanan yeni eğitim yatırımları ve mesleki eğitim durumu ele alındı.

        Türkmen, yeni maarif modelinin sadece medeniyete uyum sağlayan bir nesil değil, etkin olarak medeniyet kurucusu ve geliştiricisi bilge nesiller yetiştirmeyi hedeflediğini söyledi.

        Eğitim felsefesinin ahlaklı, erdemli, milleti ve insanlık için iyi, doğru, faydalı ve güzel olanı yapmayı ideal edinmiş öğrenci profili oluşturmayı amaçladığını anlatan Türkmen, "Bu hedef doğrultusunda yeni maarif modelimizi eğitim yöneticilerimizle ve öğretmenlerimizle istişare ederek uygulamaya koyacağız." dedi.

        Ziyaretlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gültekin, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Hayriye Tüfekçi de katıldı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Amasya haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Amasya Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Amasya İlçeleri
        Tüm Amasya Haberleri
         Amasya

        Amasya

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa