Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Fiskos Aleyna Tilki sitem etti: Önce dövdüler şimdi övüyorlar! - Magazin haberleri
        • 1

          Habertürk'ten Onur Aydın'ın haberine göre; Dubai tatilinden dönen genç popçu Aleyna Tilki, geride bıraktığımız gün Emirgan'da objektiflere takıldı.

          Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tilki, "Ben çok tatil yapmıyorum biliyorsunuz. Yaptığımda da kısa tatiller yapıyorum. Kısa ve öz bir tatil yaptım. Çünkü Londra'da albüm yaptım, çok yoruldum. Kısa süre içerisinde albümü bitirme şansım oldu. 20 şarkı yaptım, albüm için 8 şarkı seçeceğiz. Hatta daha da şarkı yapayım ve onun içinden 8 tane seçelim diye hala üretiyorum." dedi.

        • 2

          "HIZLI İLERLİYORUZ"

          Kısa sürede güzel dönüşler aldığını söyleyen Aleyna Tilki, "İkinci İngilizce şarkım için güzel bir adım oldu bu çünkü Billboar'a girdi. Düşündüğümüzde hızlı ilerliyoruz. Ben üçüncü ve dördüncü şarkımızda Billboar'a gireriz diye bekliyordum. İkinci şarkımızda girdik, onun için mutluyum." diye konuştu.

        • 3

          "EMİN ADIMLARLA GİDİYORUZ"

          İlk çıkış yakaladığı günden beri dünya starı olmak istediğini dile getiren Tilki, muhabirlerin "Dünya starı olma yolunda adım adım ilerliyorsun." sözlerine de yanıt verdi.

          Şarkıcı, "Hiç fena değiliz arkadaşlar. Gayet güzel gidiyoruz, emin adımlarla... Sadece majör bir değişiklik yapıyorum. Ben rock müzik çok severim. Her yerde de rock performansı yaptım. Benim kendimi ait hissettiğim yer de orası. Onun için İngilizce albümünü rock ve pop sound'u beraber harmanlayıp, çıkaracağım. Herkes benden hareketli bir şarkı bekliyor ama ben risk alacağım. Bence ben risk ala ala bir efsaneye dönüşebilirim. Risk almazsam da hiç de bir şey istemiyorum. İstediğimi yapmazsam hiçbir şey de olmayayım, istemiyorum." açıklamasını yaptı.

        • 4

          "HER ZAMAN SEVİLMEK ZORUNDA DEĞİL"

          Gazetecilerin, "Aslında risk alırsan star olabilirsin değil mi?" sorusuna yanıt veren Aleyna Tilki, "Evet, yani mesela 'Sen Olsan Bari' şarkısını ilk yaptığımda herkes bana 'Çıkartma' demişti. Ben 'Farklı bir sound. Türk popuna yeni bir soluk getirecek, kesin yapalım' demiştim. Bakın, nasıl sevildi... Her zaman sevilmek zorunda değil ama sen denediğin sürece oluyor. Ben de 'İstediğim şey olacaksa olsun. İstediğim şey olmayacaksa da hiçbir şey olmasın' demeye karar verdim." şeklinde konuştu.

        • 5

          "ÖNCE KENDİ İSTEDİĞİMİ YAPIYORUM"

          Uzun süre yurt dışında albüm çalışması yapan Tilki, "Yoğunluğu oraya mı verdiniz. Burası ikinci planda mı kaldı? Türkiye'de bir çalışma olacak mı?" sorularını da cevapladı.

          Ünlü popçu, "Burası bir tık ikinci planda kaldı. Sözleşmem gereği albümünü bitirmem gerekiyor. Onun için ağırlık orada ama biliyorsunuz benim için Türk müziği hiç bir zaman yapmayı bırakmayacağım bir müzik. Söz verdiğim gibi dünya starlarıyla çalışıp, Türk müziğini gerçekten dünyaya göstermek istiyorum. İlk adımı attık. 'Sır'la birlikte Diplo ile bir şarkı yaptık. Sadece dünya prodüktörleriyle şarkı yaptığın zaman, Türk sound'undan bir tık uzaklaşmış oluyorsun. Aslında bu da bir risk ama bir yaptın, iki yaptın, üç yaptın, birinden biri çok sevilecek... O yüzden ben risk almaktan korkmuyorum. Düşünsenize beş tane üst üste hit yaptım, herkesin istediğini verdim. Şimdi ben ne yapacağım peki, benim istediğim nerede? Yani şimdi o evreye geldim. Önce kendi istediğimi yapayım, sonra sizin istediğinizi belki yine veririm." dedi.

        • 6

          "21 YAŞINDAYIM, OMURGASIZ OLAMAM"

          "16 yaşında değilim artık. 21 yaşındayım, omurgasız olamam. Bana yakışmayan bir şarkıyı da söyleyemem." ifadelerini kullanan Aleyna Tilki, "Türkiye de kimse zorla bana şarkı söyletemez artık' mı diyorsun?" sorusuna, "İstesem yaparım, çok basit aslında baktığında. Bir tane patlatırım. Acayip bir şey ama şu anda öyle hissetmiyorum." yanıtını verdi.

        • 7

          "KADIN SESİNE RAP YAKIŞTIRMIYORUM"

          Kendisine çok şarkı geldiğini dile getiren Tilki, "Mesela şu anda biliyorsunuz rap yapan arkadaşlarımız çok dinleniyor. Ben de çok beğeniyorum onları ama ben kadın vokale rap yakıştıramıyorum. Ayben hariç, onu çok seviyorum. Ayben ve Cardi B. hariç. Onları beğeniyorum ama genel olarak kadın sesine rapi pek yakıştırmıyorum. O yüzden ben de hiç söylemek istemedim. Birkaç kez denedim ama içime sinmedi. O yüzden ben ses performansı olarak daha oktavı yüksek performans yapacağım şarkıları daha çok seviyorum. Benden iyi rap şarkı söyleyen kadınlar varken ben neden rap söyleyeyim?" diye konuştu.

        • 8

          "ÇOK BÜYÜK İSİMLERLE ALBÜM YAPIYORUM"

          Dubai tatilini ailesiyle birlikte geçiren ünlü şarkıcı, "Bu kariyer uğruna ailemden çok ayrı kaldım. 4 yıldır sürekli yurt dışına gidip, geliyorum. Ailemi çok özledim. Bu yüzden ailemle hasret giderdim. Küçük yaşta sırtına yük alınca daha erken kambur olursun diğerlerine göre. Ben de birazcık öyle hissediyorum kendimi ama yine de çok şükür, yaptığım şeye değiyor. Çok büyük isimlerle, güzel bir albüm yapıyorum." dedi.

        • 9

          "EĞER İYİ BİR ŞEY YAPARSAN SEVİLİRSİN"

          Demet Akalın'ın kendisini önce eleştirmesi sonra da tebrik etmesi hatırlatılınca iddialı bir cevap veren Aleyna Tilki, "Olabilir, bu sektör de bu zaten. Eğer iyi bir şey yaparsan sevilirsin. Eğer iyi bir şey yapmadığın düşünürlerse şöyle bir şey oluyor; her şeyin sahibiyken herkes yanındadır. Bazen en ufak bir kaybında herkes yanından gider. Özellikle bu sektör böyle bir sektör. Anlaşılması zor bir şey değil. Ben insanların tarzlarına ve zevklerine hitap ettiğim sürece beni sevecekler. Etmediğim sürece beni sevmeyeceklerse de ben yine hitap etmemeye devam ederim ve toplumda kendime bir yer açarım gibi geliyor. Açamazsam da hiç yapmam, yaparsam da tükürdüğümü yalamış olurum. Bu arada tükürdüğümü yalamaktan da hiç gocunmam ama şimdilik bildiğimi yapmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

        • 10

          "ÖNCE DÖVDÜLER, ŞİMDİ ÖVÜYORLAR!"

          "Zamanında sizi eleştirenlere kin tutarmısınız?" sorusuna yanıt veren genç şarkıcı, "Benim bir sözüm var; nefret ve öfke kimseyi beslemez. Aksine onlarla beslendikçe kilo alırsınız ve hazımsızlaşırsınız. O yüzden ben herhangi bir insana negatif bir duygu duyacak kadar kendimden nefret etmiyorum. İlk önce kendimi korumak için kimseden nefret etmemeyi öğrendim. O yüzden de her ne olursa olsun herkese kapım açık, herkes de bana kapısını açsın isterim. Benim için hiç fark etmez, benim her zaman her olaya karşı tavrım nötürdür. Ben ilk çıktığımda tek bir isim değil, binlerce isim beni yerin dibine soktu ama ben aynı kişilere, aynı sahnelere gitmeye devam etmiştim. Onlar da beni zamanla sevmişti. Türkiye'de böyle, beni önce dövdüler şimdi demek ki, 'Aleyna doğru yolda' diyorlar." şeklinde konuştu.

        • 11

          "BU YATIRIMLAR BANA GERİ DÖNECEKTİR"

          Muhabirlerin son olarak kazandıklarını nasıl değerlendirdiğini, yatırım yapıp, yapmadığını sorması üzerine söze giren Tilki, "Ben sadece işime yatırım yapıyorum. Benim bir tane klibimi 1 milyona bile çektiğim oluyor. Normalde Türkiye'de ki bütçeler çok daha düşük. Bence onun bir kredisi olacaktır. Bana geri dönecektir bu yatırımlar." dedi.

        • 12

          "ELİMDE NE VARSA İŞİME YATIRACAĞIM"

          Gazetecilerin, "Peki gayrimenkul gibi bir yatırımın varmı? Veya ailen mi yönlendiriyor yatırımlarını?" sözlerine de yanıt veren Aleyna Tilki, "Ailem hiç karışmaz. Reşit değilken bile karışmazdı. Şimdi de hiç karışmıyorlar. Benim yatırım mantığım işim. Ben gayrimenkul falan hiç anlamam. Bir gün belki benim yerime birileri yapar ama şu an ben işime yatırım yapıyorum. Ben Diplo ile iş yapıyorum, dünya starlarıyla iş yapıyorum. Ben masraflıyım iş konusunda. Ömrümün sonuna kadar elimde ne varsa işime yatıracağım." şeklinde konuştu.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa