Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Çukurova ilçesine bağlı Küçükçınar Mahallesinde başlayan yangın bölgesine çok sayıda itfaiye ekibi ve söndürme helikopteri sevk edildi. Yaklaşık 4 saatlik mücadele sonucu yangın kontrol altına alındı.

Ekipler bölgede soğutma çalışmalarını sürdürürken bölgeye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik, Adana Valisi Süleyman Elban ve yetkililerden bilgi aldı.

"ALEVLERİN İÇERİSİNDE KAHRAMANCA MÜCADELE VERİYORLAR"

Daha sonra gazetecilere açıklamalarda bulunan Çelik, “Bu köyümüzün etrafından bugün öğleden sonra bir yangın başladı. Yangının başlamasından birkaç dakika sonra bu kahraman orman teşkilatı yangına müdahale etmeye başladı. Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Orman teşkilatındaki görevli arkadaşları Kozan’da, Aladağ’da ve Osmaniye’de gördüm. İçlerinde hiç uyumayanlar ve bugünde buradalar. Biz bu arkadaşların hakkını ödeyemeyiz. Bölge müdüründen şube müdürüne hangisine teşekkür etsem biz vazifemizi yapıyoruz diyorlar. Alevlerin içerisinde kahramanca mücadele veriyorlar. Ağaçların canına, insanın canına, hayvanların canına yeşil vatanın canına bir zarar gelmesin diye canla başla mücadele veriyorlar” diye konuştu.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ