Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Ahmet Kural’ın avukatlarından mahkemeye “kanlı gömlek” başvurusu - Magazin haberleri

        Habertürk'ten Serdar Kulaksız'ın haberine göre; Ahmet Kural’ın avukatı mahkemeye başvurarak olay sırasında Sıla Gençoğlu’nun üzerinde olduğu iddia edilen kanlı gömlek ile ilgili inceleme yapılıp yapılmadığı ve kanın kime ait olduğunun araştırılıp araştırılmadığının savcılıktan sorulmasını talep etti.

        YARGILAMANIN YAPILDIĞI MAHKEMEYE BAŞVURDU

        Davanın görüldüğü Asliye Ceza Mahkemesi’ne dilekçe veren Ahmet Kural’ın avukatı Sibel Aydın, soruşturmayı yürüten ve iddianameyi hazırlayan savcılıktan kanlı gömlek ile ilgili olarak inceleme yapılıp yapılmadığının sorulmasını talep etti.

        SAVCILIKTAN SORULMASI İSTENDİ

        Dilekçede, adli emanete alınmayan gömlek üzerindeki kana ilişkin tahlil ve inceleme yapılıp yapılmadığını, yapıldıysa kanın kime ait olduğunun sorulması istendi. Gömlekteki lekenin kan olup olmadığı, kan içinde alkol veya başkaca bir madde olup olmadığına dair test yapılıp yapılmadığının da sorulmasın isteniyor.

        DURUŞMA HAFTAYA YAPILACAK

        Şarkıcı Sıla Gençoğlu ile Ahmet Kural arasında yaşanan darp olayına ilişkin açılan davanın ikinci duruşması ise önümüzdeki hafta yapılacak. Mahkeme, ilk duruşmayı Kural ve avukatlarının son savunmalarını yapması için süre vererek duruşmayı ertelemişti.

        DAVA ÖNCESİ DİLEKÇE TRAFİĞİ

        Sanatçı Sıla Gençoğlu ile oyuncu Ahmet Kural arasında görülen darp davasının ikinci duruşması önümüzdeki hafta görülecek. Duruşma öncesinde taraflar karşılıklı olarak mahkemeye dilekçe sunuyorlar. Ahmet Kural’ın mahkemeye verdiği dilekçenin ardından Sıla Gençoğlu’da mahkemeye başvurarak Kural’ın cezalandırılmasını istedi.

        AHMET KURAL DİLEKÇE VERDİ

        Sanık Ahmet Kural avukatı aracılığıyla mahkemeye başvurarak dava konusu olay günü Sıla’nın üzerinde olduğu iddia edilen kanlı gömlek ile ilgili inceleme yapılıp yapılmadığı ve kanın kime ait olduğunun araştırılıp araştırılmadığının savcılıktan sorulmasını talep etti.

        SILA, KURAL’IN CEZALANDIRILMASINI İSTEDİ

        Şikayetçi Sıla Gençoğlu’nun avukatları tarafından verilen dilekçede, olay sırasında yaşanılan olaylara yer verildi. Dilekçenin talep bölümünde ise sanık Ahmet Kural’ın alt sınırdan uzaklaşılarak cezalandırılmasını, hakkında hükmün açıklanmasının geri bırakılması ve hapis cezasının ertelenmesi gibi hükümlerin uygulanmamasını talep edildi.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa