Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Adıyaman Haberleri

ADIYAMAN'DA ORGAN BAĞIŞÇI SAYISI 2 BİN 92 OLDU

AHMET ARSLANTAŞ

ADIYAMAN (İHA) - Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, Adıyaman'da ki organ bağışçı sayısının 2 bin 92 olduğunu söyledi.

Adıyaman Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Emin Taş, Adıyaman'da son 4-5 yılda organ bağışı ile ilgili önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini kaydetti.

Her yıl 3-9 Kasım tarihleri arasında düzenlenen Organ ve Doku Bağışı Haftası etkinliklerinin dolu dolu geçtiğini ifade eden Mehmet Emin Taş, "Bu yıl ki hafta etkinlikler sonunda 151 gönüllü bağışçıdan organ ve doku bağışı alındı. İl genelinde toplam bağışçı sayımız 2 bin 92'ye ulaşmıştır. Halkımızın bu konuda daha duyarlı olmasını temenni ederek bu konuda duyarlı olan tüm vatandaşlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz" ifadelerini kullandı.

(AHM)

02.12.2015 11:42:32 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adıyaman haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adıyaman Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri