Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Yeni Malatyaspor Adem Büyük: "Abdullah Avcı'nın bana bir müdahalesi oldu" - Rams Başakşehir Haberleri

        3. İstanbul Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda oynanan Medipol Başakşehir- Evkur Yeni Malatyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Evkur Yeni Malatyaspor'un kaptanı Adem, "Abdullah Avcı'nın bana bir müdahalesi oldu. Söyleyecek çok fazla bir şey yok. Kendisine yakıştıramadım." dedi.

        Bir teknik adamın rakip takım sporcusuna vurma hakkının olmadığını anlatan tecrübeli futbolcu, "Futbolcular arasında böyle gerginlikle olabilir. Bunu normal karşılarım. Saha içindeki mücadelede nabız yükselmiş, adrenalin yükselmişken futbolcular arasında gerginlik oluyor. Bir teknik adamın futbolcuya vurma hakkı yok. Kendi futbolcusuna istediğini yapsın ama bana yapamaz. Benim arkadaşlarıma veya diğer takım oyuncularına da yapamaz. İstediği kadar kariyerli olsun, Avrupa'da maç oynasınlar veya şampiyonluk yarışında olsunlar. Bana vuramaz." ifadelerini kullandı.

        Avcı'nın maç içinde sürekli sözlü müdahalelerde bulunduğunu aktaran Adem Büyük, "Kimseyle diyaloğum olmadı. Sürekli kenardan konuşuyordu ama boş konuşuyordu." şeklinde görüş belirtti.

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa