Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Adele’in bikinili fotoğrafı olay oldu - Magazin haberleri
        • 1

          Simon Konecki ile 2016'da başlayan evliliğini geçen yıl sona erdiren Adele, boşanmanın ardından hızla kilo kaybetti.

        • 2

          Haziran ayında 32 yaşına giren Adele, sosyal medya sayfasında kendisine iyi dileklerini gönderen takipçilerine teşekkür ettiği bir fotoğraf paylaşmış ve zayıflayan görüntüsü ile dikkat çekmişti.

        • 3

          Daha sonra da Beyonce’nin yeni albümü “Black Is King”in görüldüğü ekran önünde poz veren Adele’in verdiği kilolarla birlikte imajını da değiştirdiği görülmüştü.

        • 4

          Ünlü şarkıcı şimdi de son paylaşımıyla gündeme geldi.

        • 5

          Adele son fotoğrafında, Londra’nın meşhur Notting Hill Karnavalı için Jamaika bayrağı desenli bir bikini üstü tercih etmişti.

          Adele, “Notting Hill Karnavalı nasıl da mutlu olurdu sevgili Londra’m” notunu yazdı.

          Notting Hill Karnavalı, bu yıl salgın nedeniyle sanal ortamda yapıldı. İngiltere'nin başkentinde her yıl düzenlenen Avrupa'nın en büyük sokak etkinliği sayılan Notting Hill Karnavalı, dans, müzik ve renkli kostümlere sahne oluyordu. 1966 yılından bu yana her yıl geleneksel olarak düzenlenen karnaval, Notting Hill, Ladbrook Grove ve Westbrone Park semtlerinde kutlanıyordu. Karayip Adaları’nın enerjik atmosferini Londra’ya yansıtan karnavalda, sadece dans gösterileri ve canlı müzik performanslarıyla değil Karayip Mutfağı’nın tatları da sokaklarda yer alıyordu.

          TEPKİ GÖRDÜ

          Paylaşımdan sonra Adele’e sosyal medyada kültür yağmacılığı yönünde eleştiriler yöneltilirken, hayranları ise, “İnsanlar çıldırmış. Kadın yalnızca verdiği inanılmaz kiloları göstermek istemiş. Silme ve özür dileme. Cesur olmana ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı.

        • 6

          45 KİLO VERDİ

          Şarkıcının Lexi Larson adında bir hayranı, geçtiğimiz aylarda Anguilla'da Adele ile karşılaştığını ve onunla sohbet ettiklerini anlatmıştı.

        • 7

          Lexi Larson, Adele'nin bir yıl içinde 45 kilodan fazlasını verdiğini söylemişti.

        • 8

          Larson, Adele'in 7 yaşındaki oğlunu da düşünerek "Paparazzilerin buraya dolaşmasını istemiyorum" deyip, fotoğraf isteğini reddettiğini anlatmıştı.

        • 9

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa