Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ali GÖKDAL/KOZAN (Adana), (DHA)ADANA'nın Kozan ilçesinde, sabah saatlerinde evden çıkıp bir daha dönmeyen 10 yaşındaki O.O., polis ekiplerince bulundu. Sağlık kontrolünden geçirilen O.O. daha sonra ailesine teslim edildi. 

        Tavşantepe Mahallesi'nde ailesiyle oturan O.O., sabah saatlerinde evden çıktı. Orhan O., bir süre sonra oğlu O.O. eve dönmeyince meraklanarak polis merkezine gitti. Burada Orhan O. oğlu için kayıp başvurusunda bulunuca polis ekipleri çalışma başlattı. Sokak sokak O.O.'yu arayan polis, belediyeye ait hoparlörlerden de kayıp anonsu yaptı. Saat 20.00 sıralarında O.O., Karacaoğlan Mahallesi'nde devriye gezen polis ekibince bulundu. Kozan Devlet Hastanesi'ne götürülen çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerinin ardından O.O., babası Orhan O.'ya teslim edildi. DHA-Güvenlik Türkiye-Adana / Kozan Ali GÖKDAL

        2020-04-07 22:13:24

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa