Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Adana'nın merkez Yüreğir ilçesinde tehdit ettiği kişinin cep telefonunu gasbedip kıraathanede alıkoyduğu öne sürülen tutuksuz sanık hakkında 24 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

        Savcılıkça, "iş yerinde silahla yağma", "cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" ve "hakaret" suçlamalarından hakkında adli kontrol tedbiri bulunan sanık İ.K. hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı.

        Sanık hakkında 24 yıla kadar hapis cezası talebiyle hazırlanan iddianame Adana 11. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

        İddianamede, olay günü Cumhuriyet Mahallesi'nde sanığın müşteki F.B'den "arkadaşını aramak" bahanesiyle telefonunu istediği ve görüşme yaptıktan sonra telefonu teslim etmediği belirtildi.

        Sanık İ.K'nın, telefonunu geri almak için ısrar eden müştekiyi, bıçakla tehdit ederek Yunus Emre Mahallesi'ndeki bir kıraathaneye götürüp burada alıkoyduğu ve "arkamdan gelirsen seni öldürürüm" dediği ifade edildi. İddianamede, sanığın "iş yerinde silahla yağma" suçundan 15 yıla kadar, "cebir tehdit veya hile kullanarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan 7 yıla kadar ve "hakaret"ten 2 yıla kadar olmak üzere toplamda 24 yıla kadar hapisle cezalandırılması istendi.

        Tutuksuz sanık İ.K, hakkındaki suçlamaları kabul etmedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa