Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA'da parkta uyuşturucu satarken suçüstü yakalanan İ.K. (17) 8 yıl 4 ay hapis ile 16 bin 660 lira adli para cezasına mahkum edildi.

        Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki Dede Korkut Parkı'nda geçen yıl uyuşturucu satıldığını ihbarı alan polis, parkta önlem aldı. Narkotik polisleri, peçeteye sardığı sentetik uyuşturucuyu gece vakti bisikletle yanına gelen 2 kişiye satan İ.K.'yi suçüstü yakaladı.

        Tutuklanan İ.K. hakkında Adana 1'inci Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi'nde 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan açılan dava karara bağlandı. Karar duruşmasına bulunduğu cezaevinden Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) aracılığı ile katılan İ.K., son savunmasında suçlamayı kabul etmeyerek beraatini talep etti. Avukatı da müvekkilinin savunmasına katıldığını belirterek, tahliyesi ile beraatini istedi. Mahkeme heyeti, sanık İ.K.’yi 'Uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' suçundan 8 yıl 4 ay hapis ile 16 bin 660 lira adli para cezasına mahkum edip, tutukluluk halinin devamını kararlaştırdı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa