Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        ADANA’da kent merkezinde termometreler 43 dereceyi gösterdi, sıcaktan bunalan çocuklar boğulma tehlikesine rağmen sulama kanalında yüzerek serinlemeye çalıştı.

        Çukurova’da günlerdir etkisini gösteren aşırı sıcak hava, hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Kentte termometreler 43 dereceyi gösterirken uzmanlar gerekli olmadıkça öğle saatlerinde dışarı çıkılmasını istemiyor. Sıcaktan bunalan Adanalılar serinlemek için çeşitli yollar arıyor. Bazıları parklara giderek ağaç gölgelerinde çocuklar ise boğulma tehlikesine aldırış etmeden kentteki sulama kanallarında yüzdü. Merkez Yüreğir ilçesindeki bir sulama kanalında suyun hızlı akıntısına rağmen yüzen bazı çocuklar çevredekilerin uyarılarını da dikkate almadı.

        Sulama kanalında yüzen Mehmet Can Aslan (17), "Korkmuyor musun" sorusuna “Ben burada çocukları uyarıyorum. Çünkü haftada 2 kişi boğuluyor. Fakat ben korkmuyorum çünkü yüzme biliyorum. Zaten bizim göremediğimiz, kurtaramadığımız çocuklar boğuluyor sadece” dedi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Adana İlçeleri
        Tüm Adana Haberleri
         Adana

        Adana

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa