Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Adana Haberleri

Adana’da iki grup arasında “yan bakma” meselesi yüzünden çıkan ve 4 kişinin yaralandığı bıçaklı kavgayla ilgili gözaltına alınan 1 kişi tutuklandı.

Merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Şehitler Bulvarı’nda meydana gelen olayda, iki grup arasında “yan bakma” meselesi nedeniyle tartışma çıktı. Tartışmanın bıçaklı kavgaya dönüşmesi üzerine A.K. ve H.Ö. yaralandı.

Şüpheli E.P, yabancı uyruklu arkadaşı M.C’nin kullandığı elektrikli bisikletle olay yerinden kaçmaya çalıştı.

Bu sırada, iddiaya göre, henüz ismi öğrenilemeyen yaralıların bir arkadaşının aracıyla şüpheli E.P’nin bulunduğu elektrikli bisiklete çarpmasıyla zanlı ile arkadaşı M.C. yaralandı. Yaralı 4 kişi hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçakla yaralanan H.Ö’nün ise durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği ekipleri, iki kişiyi bıçakladığı iddia edilen şüpheli E.P’yi tedavisinin ardından gözaltına aldı. Emniyetteki işlemin ardından adliyeye sevk edilen E.P, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Adana haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Adana Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri