Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar Kültür Sanat

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından Koç Holding Enerji Grubu Şirketleri Aygaz, Entek, Opet ve Tüpraş sponsorluğunda düzenlenen 27. İstanbul Tiyatro Festivali, üçüncü haftasında yerli ve uluslararası gösterileri izleyiciyle buluşturmaya devam ediyor.

Mask tiyatrosunun dünya çapında yeniden keşfinin öncüsü kabul edilen Berlin merkezli Familie Flöz, alametifarikası olduğu üzere duygu ve mizahı keskin gözlemlerle harmanladığı Düğün 7-8 Kasım’da Harbiye Muhsin Ertuğrul Sahnesi’nde olacak.

Usta tiyatrocu Nesrin Kazankaya’nın yazıp yönettiği, müzik ve absürt güldürü öğeleriyle bezeli; Hamlet’ten tiratları da çağdaş bir perspektife yerleştiren Sen Hamlet Değilsin, “Bu İşte Bir Kadın Var” başlığı altında, 7-8 Kasım’da Alan Kadıköy’de izlenebilecek.

Festivalin Adana’dan konuğu Birileri | Velda, Kerim, İpek bizi aidiyet kavramı üzerine yeniden düşünmeye davet edecek. Canan Günaştı’nın yönettiği oyun 9-10 Kasım’da Alan Kadıköy’de sahnelenecek.

2022’de 25. yıl dönümünü kutlayan, Türkiye’de indie müziğin en önemli temsilcilerinden Peyk, imza attığı ilk müzikali Hamiyet’i festivalde sahneleyecek. Hikâyesini grubun solisti İrfan Alış’ın kurguladığı, oyun metnini Deniz Madanoğlu’nun yazdığı, şarkıları topluluğa ait olan gösteri,10-11 Kasım’da Fişekhane’de izleyiciyle buluşacak.

Işıl Kasapoğlu’nun küratörlüğünde gerçekleştirilen 27. İstanbul Tiyatro Festivali, 25 Kasım’a kadar sürecek.

HAFTANIN OYUNLARI

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ