Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Karaman'da iddiaya göre alacak nedeniyle taş ocağı mevkisinde Aydın Çaltı (35) ile Veli Ulusan'ı (36) tabancayla vurarak öldüren, parkta da Ali Atakan Yıldız'ı (20) yaralayan Aziz Savran'ın (40), K.B.'yi öldürmek için girdiği apartmanda polis tarafından yakalandığı ortaya çıktı.

DHA'nın haberine göre, polise yakalanmasa 3 kişiyi daha öldüreceğini itiraf eden Aziz Savran, ifadesinde ''Aklımda 3 kişiyi daha öldürmek vardı. Sıradaki kişiyi öldürmek için Gevher Hatun Mahallesi'ndeki evine gittim. Burada tam öldüreceğim kişinin apartmanına girerken polisler beni yakaladı. Eğer polis beni bu kadar kısa sürede yakalamasa, geçmişe dair tüm sayfaları kapatacaktım" dedi.

Olay, dün akşam saatlerinde Ahi Osman Mahallesi'ndeki Alparslan Türkeş Parkı'nda meydana geldi. Aziz Savran, parkta iddiaya göre alacak meselesinden tartıştığı Ali Atakan Yıldız'ı, tabancayla ateş ederek göğsünden yaraladı. Kanlar içinde kalan Ali Atakan Yıldız, yaralı halde yaklaşık 150 metre uzaklıktaki polis merkezine giderek yardım istedi. Yıldız, ihbar üzerine çağrılan ambulansla Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ