Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Zeynep Bastık'ın moral tatili - Magazin haberleri
        • 1

          Şarkıcı Zeynep Bastık, reklamcı ve aynı zamanda menajeri olan Tolga Akış ile geçtiğimiz yıl temmuz ayında nikah masasına oturmuştu. Yollarını ayırma kararı aldıklarını duyuran çiftten Bastık, soluğu moral tatilinde aldı.

        • 2

          Sezonu yakın arkadaşları ile birlikte açan ünlü şarkıcı, önce İzmir'de tatil yaptı. Ekip, ardından Güney’e inerek, tekne kiraladı. Siyah iddialı bikinisiyle objektif karşısına geçen ünlü şarkıcı, yeni fotoğraflarını da sosyal medya hesabından yayınlamayı ihmal etmedi. Geçtiğimiz haftalarda saçlarını kestirerek imajını yenileyen Bastık'ın gönderisi takipçilerinden oldukça ilgi gördü.

        • 3

          HABERLER DOĞRU ÇIKTI

          Geçtiğimiz haftalarda çiftin evliliğine dair beklenmedik bir gelişme yaşanmıştı. İkilinin, boşanacağına dair haberler basına yansımıştı. Haklarında çıkan haberlerin ardından konuyla ilgili Instagram hesaplarından açıklama yapan çift, söylentileri doğrulamıştı.

        • 4

          "EVLİLİK İŞİNİ ÇOK BECEREMEDİK"

          Tolga Akış, yayınladığı gönderide şu ifadelere yer vermişti:

          Bugün çıkan boşanma haberleri ile ilgili ilk ve son iki cümle edeyim. Haber doğru fakat Zeynep benim sevgilim veya eşim değil, ailem. Evlilik işini çok beceremedik evet ama birlikte becerebildiğimiz çok fazla şey var. Onları yapmaya ve birbirimizin başına bela olmaya devam edeceğiz. Seni çok seviyorum Zeyno'cuğum...

        • 5

          "AİLE KALMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

          Bastık ise, "Çıkan boşanma haberleri ile ilgili... Tolga, benim için bir sevgiliden veya eşten çok daha fazlası oldu hep. O yüzden bu evliliği sonlandırma kararı alırken çok dramatize etmedik. Çünkü biliyoruz ki; 4 sene boyunca bizi asla endişeye düşürmeyen sonsuz sevgimiz birbirimize duyduğumuz güven en başta geliyor, öyle olmaya da devam edecek. Kurduğumuz tüm hayalleri gerçekleştirmek için çalışmaya ve aile kalmaya devam edeceğiz. Kısacası birbirimizin hayatından çıkmıyor, sadece şekil değiştiriyoruz ve birbirimizi çok seviyoruz!" açıklamasını yapmıştı.

        • 6

          "ANNELİK HAYALİ KURUYORUM"

          Ünlü şarkıcı, daha önce, "Annelik düşüncesi sizin için ne ifade ediyor?" sorusunu cevaplamıştı.

          Zeynep Bastık, "Bir yengeç kadını olarak annelik hayali kuruyorum ve çocukları çok seviyorum. Kendimi anne olarak hayal edebiliyorum ama doğru zamanda olması gerektiğine inanıyorum. Doğru zaman ve yerde gelir, bizi bulur. Şimdilik öyle bir planımız ve acelemiz yok. Zaten birlikte bir iş ve kariyer yürütüyoruz. Yapacak çok şey var. Önce hayallerimizi gerçekleştirelim, kısmetse o da bizi bulur." demişti.

        • 7

          EDİS'LE DANSI ÇOK KONUŞULMUŞTU

          Öte yandan şarkıcı, geçtiğimiz aylarda Edis ile katıldıkları bir partide yaptıkları dans ile çok konuşulmuştu. Bazı sosyal medya kullanıcıları, ikilinin dans görüntüsü hakkında, "Zeynep'in eşi bu duruma ne diyecek?" yorumunu yapmıştı.

          Kendisiyle ilgili yorumları Instagram hesabının hikaye bölümünden paylaşan Zeynep Bastık'ın eşi Tolga Akış, hakkında yapılan eleştirileri ti'ye almıştı.

          Fotoğraflar: Instagram

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa