Yunus Özdiken, Elçin Sangu'nun öpüşme sahnesi hakkında ilk kez konuştu
- 7
Kendisine de çok güveniyorum.
- 8
Çok profesyonel bir kişidir.
- 9
Ne kadar iyi eğitim alırsanız veya büyütülürseniz büyütülün bu topraklarda belli bir bakış açısı ile büyütülüyorsunuz.
-
- 10
Amerika veya İsviçre'de büyümedik.
- 11
Benim kişisel tercihim bu tarz sahneleri izlememek yönünde.
- 12
Ama bu ne yapılan işe sinirlendiğim ya da profesyonelliğinden emin olmadığım, şüphelendiğim anlamına gelmiyor.
-
- 13
Gayet samimi bir izlemekten hoşlanmama duygusu. O kadar da özgürlüğüm olsun.
- 14
Öte yandan Yunus Özdiken'in "İsviçre'de büyümedik" sözleri 9 Ekim 1987'de İsviçre'de doğan "Barış Arduç'a gönderme mi?" sorusunu akıllara getirdi. Duymayan Kalmasın programında bu sözlerin Barış Arduç'a bir gönderme olduğu iddia edildi.
- 15
Yunus Özdiken ise konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı:
-
- 16
Öncelikli olarak magazin figürü haline gelmek istemediğim için daha fazla yorum yapmak istemiyorum. İsviçre, ABD temsili ülkeler. Konuları yanlış anlamayı sevenler için Norveç diyelim.
- 17
Ama gereksiz gündem yaratıp tartışmayı seviyorlar. Kişisel görüşüm Türkiye’nin daha kaliteli bir magazin haberciliğine ihtiyacı olduğudur.