Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sorgun Ticaret ve Sanayi Odası'nın (TSO) üyelerine yönelik düzenlediği kooperatifçilik eğitimini başarıyla tamamlayan 95 kişiye, törenle belgeleri verildi.

        Sorgun TSO Başkanı Üzeyir Arslan, odanın konferans salonunda düzenlenen belge dağıtım töreninde, 1163 Sayılı Kooperatifler Kanunu değişikliği sonrası çalışma konusu, ortak sayısı ve ciro gibi kıstaslara göre belirlenen, kooperatif ve üst kuruluşların yönetim ve denetim kurulu asıl ve yedek üyelerine eğitim zorunluluğu getirildiğini söyledi.

        Söz konusu zorunluluk karşısında üyelerin mağduriyet yaşamaması adına bu eğitimin yapıldığını belirten Arslan, "Türkiye Odalar Borsalar Birliği Eğitim ve Kültür Vakfı ile gerekli altyapıyı oluşturup eğitim planımızı yaptık. 10 Ağustos-5 Eylül arasında alanında uzman isimlerin öncülüğünde gerçekleştirilen eğitimin neticesinde, 95 kişi belgelerini almaya hak kazanarak, ticari faaliyetlerindeki gereklileri yerine getirmiş oldular." dedi.

        Yoğun ve verimli geçen eğitimin programında üyeler ve iş insanlarıyla bir arada olmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Arslan, her konuda üyelerin yanında olduğunu kaydetti.

        Arslan, konuşmasının ardından kursiyerlere belgelerini verdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Yozgat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Yozgat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Yozgat İlçeleri
        Tüm Yozgat Haberleri
         Yozgat

        Yozgat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa