Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Yılbaşı tatili kaç gün olacak? 31 Aralık Pazartesi resmi tatil mi? Yılbaşı günü okullar tatil mi?

        Yılbaşı tatili kaç gün?31 Aralık Pazartesi tatil mi? soruları, başta çalışanlar ve öğrenciler olmak üzere pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Miladi takvime göre her 31 Aralık gecesi yılın son günü ve her 1 Ocak yılbaşı. Bu yüzden 31 Aralık'ı 1 Ocak'a bağlayan gecede yeni yıl, tüm dünyada coşkuyla kutlanıyor. Peki 31 Aralık hangi güne denk geliyor? Yılbaşına dair tüm detaylar haberimizde.

        31 ARALIK PAZARTESİ TATİL Mİ? YILBAŞI TATİLİ KAÇ GÜN?

        Bu sene 31 Aralık Pazartesi gününe denk geliyor. 1 Ocak Salı günü resmi olarak tatil. Ancak 31 Aralık tatil değil. Yılbaşı tatilini haftasonu tatili ile birleştirerek 4 günlük tatil yapmak isteyenler, 31 Aralık Pazartesi günün tatil ilan edilip edilmeyeceğini merak ediyor. Ancak bu yönde yapılan bir açıklama henüz yok.

        REKLAM

        YILBAŞI GÜNÜ OKULLAR TATİL Mİ?

        Okullar sadece 1 Ocak Salı günü resmi tatil gününde tatil. 31 Aralık Pazartesi günü öğrenciler ders başı yapacak.

        MİLLİ PİYANGO YILBAŞI ÖZEL BİLET FİYATLARI NE KADAR?

        Milli Piyango çekiliş kapsamında ödeyeceği toplam ikramiye tutarı 390 milyon 910 bin lira olacak. Tam bilet 70, yarım bilet 35, çeyrek bilet 17,5 liradan satılacak. Yılbaşı özel çekiliş biletleri, 31 Aralık gecesine kadar satışta olacak.

        31 Aralık gecesi yapılacak yılbaşı özel çekilişinde 70 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 7 milyon lira, 10 adet 1 milyon lira, 30 adet de 100 bin liralık ikramiye verilecek.

        ATATÜRK HAVALİMANI'NDA YILBAŞI YOĞUNLUĞU

        Yeni yılı farklı ülke ve şehirlerde karşılamak isteyen yolcular, dün sabahtan itibaren havalimanına gelmeye başladı. Güvenlik kontrollerinden geçerek terminale giren yolcular, kontuarlarda bilet işlemlerini tamamladı.

        PASAPORT KONTROLLERİNDE YOĞUNLUK

        Yolcuların gelişlerinin öğleden itibaren daha da arttığı havalimanında, kontuarlarda ve pasaport kontrollerinde zaman zaman yoğunluk oluştu.

        Havalimanı çalışanların yoğun çabasıyla terminallerdeki yolcu akışında ve seferlerde herhangi bir aksama yaşanmadı.

        Haberi Hazırlayan: Helin Genç
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa