Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Yeni Gelin 49. bölüm 2. fragmanı: Cilveli Helga işleri karıştıracak

        Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 49. Bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Bozokların, Nazgül ve Kağan’ın yeni doğan bebekleri için isim yarışına girdiği, kaynanaların konağa yeni bir gelin bulmaya çalıştığı tanıtımda ses yarışması tüm hızıyla devam ediyor. Baran’ın konağına giren fareyi yakalamak için seferber olan Bozok erkekleri ortalığı birbirine katarken, Ayşe’nin konağa getirdiği Cilveli Helga işleri karıştıracağa benziyor.

        Yeni Gelin 49. bölüm 2. fragmanı;

        Yeni Gelin 49. bölüm 1. fragmanı;

        "Yeni Gelin" yeni bölümü ile Cumartesi akşamı saat 20.00'de Show TV’de!

        REKLAM
        YENİ GELİN'İN SON BÖLÜMÜNÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

        YENİ GELİN 48. BÖLÜMDE NELER OLDU?

        Yeni Gelin’in geçtiğimiz Cumartesi akşamı ekrana gelen 48. bölümünde Bella, Bozok erkeklerinin kuma getirdiğini gördüğü kabustan uyandı. Eşlerine ders vermek için konağı terk eden ve Ukrayna’ya gittiklerini söyleyen erkekler, Baran’ın konağında tatil yapmaya başladı. Herkes sevdiğini döndürmek, kendini affettirmek için yalana başvurunca Baran da onlardan eksik kalmadı. Fakat Şirin, ince hastalığa tutulduğunu söyleyen Baran’ı kendi oyunuyla vurdu. Bozok Konağı, boş durmayan İskender yüzünden hareketli saatler geçirdi. Kendine şarkıcı bulmak için “İşte Bu Ses Adana” adıyla şarkı yarışması düzenleyen İskender, Adana’nın gizli kalmış yeteneklerini ortaya çıkarmaya çalıştı. Eşlerinin Baran’ın konağında keyif yaptığını öğrenen Bozok gelinleri, vakit kaybetmeden karşı atağa geçti. Gelinler, Nazgül’ün doğumunun başladığını söyleyerek erkekleri konağa geri getireceklerini düşündü. Fakat Nazgül’ün en büyük silahı olan hamileliğini kullanan gelinler, erkeklere kendilerini inandıramadı. Gelinler doğumun gerçekten başlamasıyla neye uğradığını şaşırdı. Bir kızı olan Nazgül, bebeğini kucağına aldığında ona inanmayarak yanında olmayan Kağan’a çok ağır bir fatura kesmeye hazırlanıyordu.

        Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa