Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Televizyon Yeni Gelin 41. bölüm 2. fragmanı: Bella ve Hazar'ın evlilik yıldönümü

        SHOW TV'nin Cumartesi akşamları izleyicileri ekran başına kilitleyen fenomen dizisi Yeni Gelin'in 40. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yayınlanan tanıtımda Asiye, Bella'yı yeni gelin olarak bağrına basıyor. İşte Yeni Gelin 40. bölüm 2. fragmanı ve detaylar...

        YENİ GELİN 41. BÖLÜM 2. FRAGMANI YAYINLANDI

        Yapımcılığını Süreç Film/Ali Gündoğdu'nun üstlendiği, Show TV'nin kahkaha dolu dizisi "Yeni Gelin"in 41. bölüm 2. tanıtımı yayınlandı. Hazar ve Bella’nın evlilik yıldönümlerini birlikte kutlamak istediği tanıtımda Asiye, Bella’yı yeni gelin olarak bağrına basıyor.

        Eğlencenin eksik olmadığı Yeni Gelin’de Kör Hasan ve Türkmen’in değişimi dikkat çekiyor.

        "Yeni Gelin" yeni bölümü ile Cumartesi günü saat 20.00'de Show TV’de!

        YENİ GELİN 40. BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

        Yeni Gelin’in geçtiğimiz Cumartesi akşamı ekrana gelen 40. bölümünde Baran ve Şirin, Baran’ın evlenme teklifi sonrası kaçmaya karar verdi. İmam nikahı kıymaya karar veren çiftin kaçmasıyla, onları buluşturan Bella zor durumda kaldı. Şirin’le birlikte Erciyes’te erken balayı yapan Baran, Bella’dan imam nikahı kıyana kadar konak halkını oyalamasını istedi. Bella, kocası dâhil herkese bir süreliğine yalan söylemek zorunda kaldı.

        REKLAM

        Bozoklar ise Möhteber’in anlaşılmaz tavırları ve Asiye’yle Ayşe’yi arama işleriyle uğraşırken, Şirin’in yokluğunu anlamadı. Möhteber’in psikopat tavırlarından şüphelenen, Ayşe ve Asiye’ye ulaşmaya çalışan Kalender Ağa daha fazla dayanamayarak Möhteber’in boğazına sarıldı. Konağı terk eden Möhteber, esir tuttuğu Ayşe ve Asiye’yi konağa geri getirdi. Tabii ki bir şartla, Ayşe ve Asiye asla gerçeği söylemeyecekti.

        Möhteber’in yaptıklarını bilmeyen Kalender, ondan özür diledi. Bella, Baran ve Şirin’in kaçıp, imam nikahı kıymak üzere olduğunu ve üstelik bunu başından beri bildiğini söyleyince konak halkının tepkisini çekti. İkilinin Kayseri’de olduğunu öğrenen Kalender’in oğulları Şirin’i almak için yola çıktığında Şirin ve Baran, nikâhlarını kıymak üzereydi. Herkes nikahın kıyılacağı sırada karşısında ağabeylerini gören Şirin’in ne diyeceğini merak ediyordu.

        Show TV’nin beğeniyle izlenen Yeni Gelin dizisinin başrollerini Jessica May ve Tolga Mendi paylaşırken; dizide Mustafa Avkıran, Sema Keçik, Dağhan Külegeç, Yonca Şahinbaş, Zeynep Kankonde, Lale Başar, Renan Bilek ve daha birçok ünlü oyuncu yer alıyor.

        BURÇLAR

        Şurada Paylaş!
        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa