Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Medya Yazar Ergün Poyraz saldırıya uğradı! Ergün Poyraz'ın sağlık durumu nasıl? - Haberler

        Aydın'ın Kuşadası ilçesinde yazar Ergün Poyraz, evinin önünde bir grubun saldırısına uğradı. Darbedilen Poyraz, kaldırıldığı hastanede yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınırken, polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

        Ergenekon davasında 2007 yılında tutuklanan ve 6 yıl 9 ay Silivri Cezaevinde kaldıktan sonra tahliye olan yazar Ergün Poyraz, dün akşam saatlerinde ilçeye bağlı Davutlar Mahallesi'ndeki evinin önünde bir grubun saldırısına uğradı.

        İHBAR MEKTUBU SONRASI

        Odatv’nin haberine göre Poyraz, Kuşadası Belediyesi’nin bir ihalesi ila ilgili ihbar mektubu gönderdi. Poyraz, ihbar mektubunda belediyenin son 17 ihalesinden 15’ini alan ZBT isimli inşaat firması hakkında birtakım iddiaları dile getirdi. Poyraz’ın dikkat çektiği son ihalede belediye şirketten 750 bin ton mıcır taş alırken bu miktarın Kuşadası için çok çok büyük bir alım olduğu belirtildi. Bu ihbarın sızdığının öne sürüldüğü haberde saldırının şirkette çalıştığı belirtilen üç kişi tarafından yapıldığının tespit edildiği belirtildi.

        POYRAZ YOĞUN BAKIMDA

        Habere göre üç kişi Ergün Poyraz’ın evinin önüne geldi. Poyraz’ın kapısını çalan üç saldırgan “Yanlışlıkla arabanıza çarptık aşağı iner misiniz” diyerek Ergün Poyraz’ı evinden çıkardı. Evinin önünde Poyraz’ı darp eden üç saldırgan, üzerinden arabayla geçti. Poyraz, sağlık ekibi tarafından ambulansla Söke Fehime Faik Kocagöz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kafatasında çatlak oluştuğu belirlenen Poyraz, yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Aydın İstihbarat Şube Müdürlüğü ekipleri çok kısa süre içinde saldırganların kimliğini belirledi ve yakalanmaları için çalışma başlattı.

        YÖNETİCİLER GÖZALTINDA

        Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Söke ve Kuşadası ilçelerinde yapılan operasyonlarda olayla bağlantılı olduğu değerlendirilen 6 kişi, gözaltına alındı. Şüphelilerden Turan Bagı, Zana Bagı'nın ZBT inşaat şirketinin yöneticileri olduğu öğrenildi.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa