Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Ağar'a hırsız şoku

        Mehmet Ağar’ın Çeşme’deki villası eşi Emel Ağar evdeyken soyulacaktı ancak çıkan gürültü üzerine yanan ışıklar hırsızları kaçırttı.

        Demokrat Parti eski Genel Başkanı Mehmet Ağar’ın, İzmir’in Çeşme İlçesi’ndeki, villasından hırsızlık girişiminde bulunuldu. Eşi Emel Ağar’ın da evde bulunduğu sırada mutfak pencerisini zorladıkları belirlenen hırsız ya da hırsızlar, ışıkların yakılması üzerine kaçtı. Ağar’ın Ilıca’daki havuzlu lüks villanın bahçesine gecen cuma günü gece saatlerinde arka taraftan girmeye çalışan hırsız ya da hırsızlar kaqpıyı zorlarken villada Emel Ağır’ın da bulunduğu sbelirtili. Lüks villada koruma görevlilerinin de bulunduğu, hırsızların, mutfak penceresini zorlayarak açmaya çalıştığı belirlendi. Ses üzerine ışıkların yakılmasıyla hırsız ya da hırsızlar, amaçlarına ulaşamadan kaçarak izlerini kaybettirdi. Haber verilmesi üzerine gelen jandarma ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. Evdeki güvenlik kameralarının ise kayıt yapmadığı belirtildi.

        IŞIKLAR YANINCA KAÇTILAR

        Ilıca’daki bu lüks villaya girmeye çalışan hırsızlar Emel Ağar’ın gürültüler üzerine ışıkları yakmasıyla paniğe kapıldı. Korumaların da olduğu belirtilen villada kameralar ise çalışmıyordu.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa