Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Adana'da belediye başkan vekili seçimi ertelendi

        Adana'da İçişleri Bakanlığı'nın soruşturmanın selameti nedeniyle açığa aldığı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın yerine meclis başkan vekili seçimine başlandı. Tiyatro salonunda seçim yapılırken polis belediye önünde geniş güvenlik önlemi aldı.

        Durak'ın açığa alınmasının ardından Adana Büyükşehir Belediye 1. Başkan Vekili Mustafa Tuncel'in başkan vekili olmasından sonra bugün, büyükşehir belediyesi tiyatro salonunda meclis üyeleri yeni başkan vekilini seçmek için toplandı.

        Toplantı öncesi yaklaşık 50 çevik kuvvet polisi ve 20 asayiş polisi belediye önünde görev aldı. Belediye önünde başkan vekili seçimini kalabalık bir vatandaş topluluğu da takip etti. Seçimler 7 Nisan'a ertelendi.

        İHA

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa