Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

Hande KAZANOVA/HABERTÜRK MAGAZİN

Bugün ve yarın öğlene kadar Ay, Koç burcunda dolaşıyor. Bugünlerde, ilk adımı atmak konusunda istekli oluruz. Anlık çıkışlardan kaynaklanan duygusal sarsıntılar ve değişimler söz konusu olabilir. Sabırsızlık öne çıkabilir. İşler istediğimiz gibi gitmezse sinirlerimize hâkim olmakta zorlanabilir ve şimşek gibi gürleyebiliriz. Kaprisli, inatçı ve aceleci eğilimlerimiz olur. Bu süreçte aynı zamanda cesur ve atak yönlerimiz de devreye girebilir.

KOÇ

Kişisel isteklerinizi uygulayabilirsiniz. Oldukça heyecanlı haberler alabilirsiniz. Aile hayatınızdaki bazı zorlanmaları geride bırakacaksınız. Gece saatlerinde sıkılganlıklarınız artabilir.

BOĞA

Çevrenizle ilişkileriniz artacak. Onların fikirlerinden etkilenebilirsiniz. Bazı konuşmaları geçmişle karşılaştırabilirsiniz. Hayatınızı yönlendirmeye çalışacak insanlara tepkileriniz olabilir.

İKİZLER

Bugün, sosyal ortamlarda ve bulunacağınız yerlerde sizi harekete geçirecek konuşmalar ve planlar gündeme gelebilir. Maddi konularda her şeyi rayına oturtmak üzeresiniz.

YENGEÇ

Kendinize ve dış görüntünüze önem verdiğiniz bu dönemde, iş hayatınızda da fırtınalar estirmeye hazırsınız. Ortaklı işlerinizde karşı tarafla aynı şekilde hissetmeyebilirsiniz.

ASLAN

Bu aralar her şeyi kafanızda bir plana oturtma ihtiyacınız yüksek. Biraz yorgun ve isteksiz hissetseniz bile, uzak ortamlarda sizi harekete geçiren konularınız olacak.

BAŞAK

Sosyal çevrenizin bağlantıları vaktinizin çoğunu alabilir. Sevdiğiniz arkadaşlarınızla vakit geçirmek isteyebilirsiniz. Bugün, ortak para hesabınızı bilerek ilerlemelisiniz.

TERAZİ

İş alanlarınızdaki güçlü bağlantılar iş hayatınızda yerinizi sağlamlaştırabilir. Özel ilişkilerinizde partneriniz sizi yönlendirmeye çalışabilir veya siz onu yönlendirmek isteyebilirsiniz.

AKREP

Seyahat, öğrenim ve kendinizi geliştireceğiniz alanlarda oldukça şanslı bir dönemdesiniz. Günlük işlerinizi organize ettikten sonra kendi gelişiminize vaktinizi ayıracaksınız.

YAY

Ortak para ödemeleri ve parasal konulardaki gelişmeler bu dönem hayatınızda daha fazla yer edebilir. Aşk hayatınızda anlık tepkiler ile dramatik yaklaşımlara açık olacaksınız.

OĞLAK

Özel hayatınıza ve ikili ilişkilerinize odaklandığınız bu dönemde, ailevi olaylar öne çıkabilir. Sıkılganlıklarınız yüksek olduğundan, ev hayatınızda farklı işler peşine düşebilirsiniz.

KOVA

Günlük işlerinizi organize etmeli ve sağlığınıza önem vermelisiniz. İletişime dayalı işlerinizde kendinizi aşağıya çekmeyin. Akşam saatlerinde keyifli etkiler devreye girecek.

BALIK

Aşk hayatınızda kendinizi mutlu ve güvende hissediyorsunuz. Sanatsal etkinliklere ilginiz var. Bugün, maddi anlamda kafanıza göre para harcama isteğiniz yoğun olabilir.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ