Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar

HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

Haftaya Ay, Terazi burcundayken ilişkilerimize ve ortaklaşa işlerimize odaklanarak giriş yapıyoruz. Bu hafta başı önemli girişimlerden kaçınalım, önemli işlerimiz için yarın oluşacak yeniayı bekleyelim. Hafta başında otoritelerle anlaşmakta zorlanabiliriz. Kafamıza göre davranma isteğimiz yüksek. Yarın oluşacak yeniay, hem ilişkilerimizde hem de işlerimizde kalıcı adımlar atmamıza neden olabilir. Cumartesi günü ilişkilerimizde hayal kırıklıklarına açık olacağız. Pazar günü ve sonrasında çok güzel fırsatlar devreye girecek.

KOÇ

Tavır değişiklikleri ve heyecan arzusu, özel yaşantınızda sevdiğiniz insanın sizi anlamasını zorlaştırıyor. Bu nedenle bugün ilişkinizde zorlanmalar ve kopuşlar söz konusu olabilir.

BOĞA

Beklenmedik olaylar iş alanınızda sizi zorlayabilir. İşteki insanlarla anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Ayrıca sağlığınız veya çevrenizin sağlığıyla ilgili konularda da sinirli etkiler altında olabilirsiniz.

İKİZLER

Sosyal çevrenizdeki değişik ve farklı olaylar, özel hayatınıza ayırmak istediğiniz zamandan çalabilir. Sosyal ortamlarda daha önceden verilmiş sözler sizi zor durumda bırakabilir

YENGEÇ

İş alanlarınızdaki değişimler, aile hayatınızı biraz zorlayabilir. Gerek aile büyüklerinizle, gerekse patronlarınızla anlaşmak bugün kolay olamayacak. Kolay sinirlenmeye açık olacaksınız.

ASLAN

Bugün, fikirlerinizde huzursuzluklar görülebilir. Dış çevreden alacağınız haberler, yapmanız gereken planlarınızda sorunlara neden olabilir. Sinir iniş çıkışlarınızı iyi kontrol etmelisiniz.

BAŞAK

Parasal konularda bazı zorlanmalarınız var. Partnerinizle ortak ve kişisel para alanlarınız üzerine anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz. Beklenmedik bir ödeme birikimlerinizi aşağıya çekebilir.

TERAZİ

Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla anlaşmakta zorlanacaksınız. Partnerinizin sıkılgan ve değişken halleri planlarınızı alt üst edebilir. Bu da ilişkinizde gereksiz gerilimlere neden olacak.

AKREP

Bugün, iş alanlarınızda beklenmedik kopuşlar ve sonlanmalar oluşabilir. Elinizden çok bir şey gelmeyecek. Böyle bir durumla karşılaşırsanız sakin olun ve sağlığınızı zorlamayın.

YAY

İlişkiler, iş ortamlarınızda oldukça işinize yarayabilir. Aşk hayatınızda beklenmedik olaylar yaşanabilir. Bugün, sevdiğiniz insanla, sosyal ortamlarda anlaşmakta zorlanabilirsiniz.

OĞLAK

Aile hayatınızdaki beklenmedik olaylar göz önünde olacağınız yerlerde agresif davranmanıza neden olabilir. Aile hayatınızdaki sorunlar iş alan- larınıza olumsuz yansıyabilir.

KOVA

Yakın çevrenizde oluşan beklenmedik olaylar, uzak çevrenizdeki bazı işlerinizin bozulmasına neden olabilir. Bir iş seyahati ya da eğitim ertelenebilir. İç dengelerinizi iyi korumalısınız.

BALIK

Bir alacağınızın gecikmesi, para akışını sağlayamama gibi durumlara sebep olabilir. Eşinizle parasal konularda sürtüşmeler içinde olabilirsiniz. Para durumunuzu iyi dengelemelisiniz.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ