Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Victoria Beckham'ı terleten soru - Magazin haberleri
        • 1

          1999'da evlenen Victoria Beckham David Beckham'ın; 24 yaşında Brooklyn, 21 yaşında Romeo, 18 yaşında Cruz ve 12 yaşında Harper adında dört çocuğu bulunuyor.

        • 2

          2022'de büyük oğlu Brooklyn Beckham'ın Nicola Peltz ile evlenmesiyle kayınvalide olan Victoria Beckham, bir röportaj verdi.

        • 3

          "BENCE HENÜZ BUNUN SIRASI DEĞİL"

          Victoria Beckham, kendisine yöneltilen; "Babanne olmaya hazır mısın?" sorusu karşısında afalladı. 49 yaşındaki Beckham; "Tanrım, ne? Ooo, daha durun! Benim bilmediğim bir şey biliyorsanız bence henüz bunun sırası değil. Yani henüz o noktada değiliz. Umarım bir gün gerçekleşir, bunu yaşayacak kadar şanslıysam şahane bir şey olur" ifadelerini kullandı. Victoria Beckham, esprili bir şekilde; "Tanrım, çok sıcak oldu burası, neler oluyor?" diyerek devam etti.

        • 4

          "TEK İSTEĞİM COCUKLARIMIN MUTLU OLMASI"

          Nicola Peltz ile aralarında soğuk rüzgarlar estiği iddia edilen Victoria Beckham, gelini için şu açıklamayı yapmıştı: Bence Nicola şahane biri ve çok yetenekli. Yaptığı her şeyde çok tutkulu. Brooklyn ve o birbirlerini çok mutlu ediyor ve buna şahitlik etmek şahane. Bir anne olarak tek isteğiniz çocuklarınızın mutlu olmasıdır, değil mi?

          fotoğraflar: Shutterstock, Avalon

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa