Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        VAN, (DHA)VAN Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Özalp ilçesindeki Rus pazarında çıkan yangında iş yerleri zarar gören esnafı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Özalp ilçesindeki Rus pazarında çıkan yangında iş yerleri zarar gören esnafla görüşüp, hasar tespit çalışmalarıyla ilgili kurum yetkililerinden bilgi aldı.

        İş yerleri zarar gören esnafla kaymakamlıkta bir araya gelen Vali Bilmez, yangının elektrik kontağından çıktığını ifade ederek, "Adli soruşturmayla olayın farklı bir boyutu olup olmadığı da değerlendirilecek. Soruşturmanın tamamlanmasının ardından enkaz en kısa sürede kaldırılacak. Pasajda bulunan işyerleri içindeki eşyalarla birlikte kullanılmaz hale geldi. Savcılık şu anda yangınla ilgili soruşturmayı sürdürüyor. Yaklaşık 20 yıllık bir kooperatif işletmesidir. İlçenin en işlek pasajı aynı zamanda. Kısa süre içinde inşallah enkazı kaldırma çalışmalarımız başlayacak. Bütün esnafımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Allah böyle bir felaketi bir daha yaşatmasın" dedi.

        Ziyarette, Vali Bilmez'e İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Yüksel Yiğit, İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ, Vali Yardımcısı Ömer Faruk Canpolat, Özalp Kaymakamlığı'na vekalet eden Saray Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yunus Ataman da eşlik etti.DHA-Genel Türkiye-Van Behçet DALMAZ

        2020-11-04 17:56:00

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Van haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Van Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Van İlçeleri
        Tüm Van Haberleri
         Van

        Van

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa