Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Yükseköğretim Yürütme Kurulu Üyesi Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, Uşak Üniversitesi’ni ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

        Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan Rektörlük Makamında üniversite şeref defterini imzalayarak, Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş’tan Uşak Üniversitesi hakkında bilgi aldı.

        Makam ziyaretinin ardından Rektör Prof. Dr. Ekrem Savaş ve beraberindeki heyet ile Uşak Üniversitesi Kampüsünü gezen Prof. Dr. Tufan, Uşak Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen “Zanaattan Sanata 2” isimli sergideki imalat ve tekstil ürünlerini inceledi.

        Prof. Dr. Zeliha Koçak Tufan, Uşak Üniversitesi Senato Üyeleri, Rektörlüğe bağlı Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürleri, Koordinatörler ve Öğrenci Temsilcilerinin hazır bulunduğu toplantıya katıldı.

        Uşak Üniversitesi Senato Salonunda gerçekleşen toplantıda Prof. Dr. Tufan, Yükseköğretim Sistemimizdeki Yapısal Gelişmeler hakkında bilgi vererek, görüş ve önerileri dinledi. Prof. Dr. Tufan, Yeni Yükseköğretim Sistemi Yaklaşımı çalışmalarının, Yükseköğretimde tüm süreçlerde nitelik arttırılmasına yönelik, yenilikçi girişimlerin, kalite güvencesi ve akreditasyon süreçlerinin kurumsallaşması ve yaygınlaşması adına önemli olduğunu ifade etti. Toplantı karşılıklı fikir alışverişinin ardından sona erdi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Uşak haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Uşak Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Uşak İlçeleri
        Tüm Uşak Haberleri
         Uşak

        Uşak

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa