Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Üniversite'de pompalı dehşet!

        Konya Selçuk üniversitesi akşam saatlerinde aklı almaz bir olaya tanıklık etti. 25 yaşındaki Y.D. arkadaşlık teklifini reddeden Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklamcılık bölümü 4. Sınıf öğrencisi S.K ile görüşmek için memleketi Kırşehir’den Konya’ya geldi.

        Selçuk Üniversitesi kampüsüne gelen Y.D. üniversite güvenlik görevlilerinin dikkatinden kaçmadı. Çantasından çıkardığı pompalı tüfeği boğazına dayayan Y.D. arkadaşlık isteğini kabul etmeyen S.K ile görüşmek istediğini aksi taktirde kendisini öldüreceğini söyledi. Kampüse kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

        REKLAM

        Habertürk'ten Zafer Samancı'nın haberine göre takıntılı olduğu 24 yaşındaki S.K’nın öğrenim gördüğü İletişim Fakültesi binasının önüne kadar boğazına dayadığı pompalı tüfekle gelen genç platonik aşık burada kendisine yaklaşan polisleri görünce tekrar kendini öldürmekle tehdit edip polislerin yaklaşmasını engelledi. Bu sırada fakültede öğrenim gören öğrenciler Y.D.’nin haberi olmadan arka kapıdan tahliye edildi. 1 saat süren ikna çabasının ardından Y.D. pompalı tüfek ile birlikte polise teslim oldu.

        Y.D. sorgulanmak üzere polis merkezine götürülürken olay ile ilgili soruşturma başlatıldı.

        Yazı Boyutu
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ
        Habertürk Anasayfa