Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Tristan Thompson'dan Khloe Kardashian'a: Özür dilerim!
        • 1

          Basketbol yıldızı Tristan Thompson, bir dönem Khloe Kardashian ile yaşadığı ilişkiyle gündeme gelmişti. Thampson'un Kardashian'ı aldattığı ortaya çıkınca ikili, ayrılmıştı. Ancak daha sonra Khloe Kardashian, Tristan Thompson'ı affetsede ilişkilerinin nihai sonu ayrılık olmuştu.

        • 2

          Thompson ve Kardashian, şu an birlikte olmasa da kızları True için görüşüyorlar. Ancak ünlü basketbolcunun Khloe Kardashian ile aşk yaşarken onu spor hocası Maralee Nichols ile bir kaçamakla aldattığı ortaya çıkınca işler değişti. Tristan Thompson'ın bu birliktelikten bir de bebek sahibi olduğu bilimsel olarak kanıtlandı.

        • 3

          "EYLEMLERİMİN SORUMLULUĞUNU ÜZERİME ALIYORUM"

          Ünlü basketbolcunun Nichols'ın dünyaya getirdiği bebeğin babası olduğu, yapılan DNA testiyle belli oldu. Bunun üzerine Tristan Thompson, sosyal medya üzerinden konuyla ilgili bir açıklama yaptı.

          Paylaşımında Maralee Nichols'ın bebeğinin babası olduğunu kabul eden Thompson, şu ifadeleri kullandı:

          Bugün yapılan babalık testi benim, Maralee Nichols'ın bebeğinin babası olduğumu kanıtladı. Eylemlerimin bütün sorumluluğunu üzerime alıyorum. Babalığım ortaya çıktığına göre bu bebeği dostane bir şekilde büyütmek için sabırsızlanıyorum.

        • 4

          KHLOE KARDASHIAN'DAN ÖZEL OLARAK ÖZÜR DİLEDİ

          Tristan Thompson, ayrıca bu süreçte incittiği ve hayal kırıklığına uğrattığı herkesten de özür diledi.

          Ünlü basketbolcu, defalarca kez aldatıp sonra da ayrıldığı eski sevgilisi Khloe Kardashian'dan da özel olarak af diledi. Thompson, kızı True'nun annesi Kardashian'a "Khloe sen bunu hak etmiyorsun!" diye seslendi. Sonra da kendisinin sebep olduğu bu kalp ağrısını ve küçük düşürülmeyi hak etmediğini tekrarladı. Tristan Thompson, Kardashian'a yönelik mesajını şu şekilde sürdürdü:

          Sana yıllar boyunca sergilediğim davranışları hak etmiyorsun. Bu davranışlarım, sana karşı olan kişisel görüşlerimle kesinlikle uyuşmuyor. Sana sonsuz saygım ve sevgim var.

        • 5

          Thompson'ın yaptığı açıklamaların ardından Khloe Kardashian, konuyla ilgili henüz bir açıklamada bulunmadı ve eski sevgilisinin bu satırlarına yönelik bir karşılık vermedi.

        • 6

          ALDATMA ORTAYA ÇIKMASIN DİYE ÖNLEM ALMAYA ÇALIŞTI

          Öte yandan Maralee Nichols ile Tristan Thopmson'ın bebeği geçen ay dünyaya gelmişti. Ama Nichols, daha önce de Thompson'a karşı nafaka davası açmıştı. Bunun ardından da bu ilişkiyle ilgili bilinmeyenler gün yüzüne çıkmaya başladı. Maralee Nichols'ın Thompson'a karşı açtığı davanın dokümanlarına göre basketbolcu, sevgilisi Khloe Kardashian'ı aldattığı ortaya çıkmasın diye önlem almaya çalıştı.

        • 7

          BEBEĞİ ALDIRMASINI İSTEDİ

          Maralee Nichols'ın mahkemeye sunduğu dokümanlara göre Tristan Thompson, kendisinin bebeği aldırmasını istedi ve bunun için de 75 bin dolar para teklif etti. Ayrıca Nichols'ı, bu sezonun ardından basketboldan emekli olacağı ve yakında işsiz kalacağı konusunda uyardı. Bebek dünyaya gelirse hiçbir şekilde hayatında olmayacağını belirtti.

          Spor eğitmeni ise ne bebeği aldırmayı ne de 75 bin doları almayı kabul etti. Maralee Nichols, Thompson'dan bebeği için nafakanın yanı sıra hamilelik ve doğum masraflarının da karşılanmasını talep etti.

        • 8

          BU İLK ALDATMA DEĞİL

          Bu Tristan Thompson'un Khloe Kardashian'ı ilk aldatması değil. Thompson, daha önce de Kardashian'ın kardeşi Kylie Jenner'ın en yakın arkadaşı Jordyn Woods ile yakınlaşmıştı. Bu olay iki yakın arkadaş olan Jenner ile Woods'un arasını da açmıştı.

        • 9

          "ARAMIZDA TUTKU YOK, SADECE DUDAĞIMDAN ÖPTÜ"

          Jordyn Woods, Thompson ile yaşadıklarını Jada Pinkett Smith'in programında anlatmıştı. Woods, o programda gözyaşları içinde "Aramızda tutku yok, sadece beni dudağımdan öptü!" demişti.

        • 10

          ÜÇ ÇOCUK BABASI OLDU

          Tristan Thompson'ın Khloe Kardashian ile ilişkisinden True adında bir kızı bulunuyor. Thompson'ın Jordan Craig ile birlikteliğinden de Prince adlı bir oğlu var. Ünlü basketbolcunun Maralee Nichols'dan dünyaya gelen bebeğiyle birlikte üç çocuğu bulunuyor.

        BURÇLAR

        Yazı Boyutu

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ

        Habertürk Anasayfa