Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Ukrayna'nın Ankara Büyükelçisi Vasyl Bodnar, Trabzonspor Kulübüne ziyarette bulundu.

        Bodnar, ziyaretinde asbaşkan Zeyyat Kafkas ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

        Ukrayna'da savaşın devam ettiğini aktaran Bodnar, savaş sürecinde ülkesindeki futbol okullarında eğitim gören çocukların, Trabzonspor'un tesislerinde uzun süre konaklamasından dolayı mutluluk duyduğunu dile getirdi.

        Bodnar, Kafkas ve yönetim kurulu üyelerine davranışlarından dolayı teşekkür ederek, "Bu, hem çocuklar hem de aileleri için çok önemli. Bugün Ukrayna'da Trabzonspor olarak 150 çocuk, 150 küçük büyük aileye sahipsiniz. Bu çocuklar Ukrayna'da hep sizi anlatıyor." ifadelerini kullandı.

        Kafkas ise çocukların kendilerini mutlu hissetmeleri için çaba harcadıklarına değinerek, "Ülkelerine dönen Ukraynalı çocuklardan birinin ülkesinde profesyonel imza attığını öğrendik, çok sevindik. Temennimiz kazananı olmayacak bu savaşın kısa sürede bitmesidir." dedi.

        Konuşmaların ardından Kafkas, Bodnar'a kahve takımı ve isminin yazılı olduğu forma hediye etti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Trabzon İlçeleri
        Tüm Trabzon Haberleri
         Trabzon

        Trabzon

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa