Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Keşfet Resmi İlanlar
Haberler Yerel Haberler Trabzon Haberleri

Gümrükçüoğlu: "Referandumda Trabzon bir rekor kıracaktır"

(Fotoğraflı)

TRABZON (İHA) - AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları Yönetim Kurulu Toplantısına katılan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, anayasa değişikliği ile Türkiye Cumhuriyeti Devletinin çok daha güçleneceğini söyledi.

Gerçekleştirilmekte olan Anayasa değişikliğinin asla bir rejim değişikliğini getirmediğini ifade eden Başkan Gümrükçüoğlu, "Sadece hükümet olma sistemi, şekli değiştiriliyor. Çünkü ülkemizin, milletimizin buna ihtiyacı var. Yapılacak değişikliklerle Türkiye Cumhuriyeti Devleti çok daha güçlü bir yapıya sahip olacak. Devletimiz çok daha güçlü bir şekilde yönetilecek. Ve en nihayetinde buna halkımız karara verecek. Şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, halkımız bu değişikliğe çok büyük destek veriyor. İnşallah TBMM'deki görüşmeler tamamlanıp referandum süreci başladığında bugünde yaptığımız gibi gece gündüz çalışacağız. Referandumda Trabzon bambaşka bir rekor kıracaktır" dedi.

(GÖK-ÖK-Y)

19.01.2017 13:54:30 TSI

NNNN

Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Trabzon haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Trabzon Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

Tüm Yerel Haberler
Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
Günün Önemli Manşetleri