Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Tokat’ta yabancı uyruklu şahıslara yönelik düzenlenen uygulamada 1 aranan şahıs yakalanırken 2 araca 216 TL cezai işlem uygulandı.

        Tokat İl Jandarma Komutanlığı tarafından başta Suriye uyruklu yabancılar olmak üzere, yabancı uyruklu şahısların çalıştığı yerler, sahibi oldukları işletmeler ile yoğun olarak ikamet ettikleri bölgelere yönelik huzurun ve kamu düzenin devamını sağlaması amacıyla uygulama yapıldı. 12 uygulama noktasında 69 unsur, 333 personel ve 1 köpek unsuru ile yapılan yabancılara yönelik huzur uygulamasında bin 883 şahısın sorgusu yapıldı. 1 aranan şahıs yakalandığı uygulamada 90 iş yeri, 286 araç kontrol edilirken, 2 araca 216 TL cezai işlem uygulandı. 2 araç trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa