Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Turhal Belediyesi Hanımeli Kültür ve Sanat Merkezi'nde kadınlara yönelik çeşitli alanlarda kurs veriliyor.

        Belediye Başkanı İlker Bekler, yaptığı açıklamada, Cumhuriyet, Müftü ve Gazi Osman Paşa mahallelerinde kurs yeri bulunduğunu belirtti.

        Kursların kadınlara yönelik önemli fırsatlar sunduklarını vurgulayan Bekler, "Pilates ve fitness, kağıt rölyef, pastacılık, örgü ve mefruşat dikiş, epoksi, Kur'an-ı Kerim, aşçı çırağı ile talebe göre açılan kurslarda kadınlarımız becerilerini geliştirirken, topluma daha donanımlı bireyler olarak katkı sağlıyorlar. Kurslara katılmak isteyen kadınlar, Hanımeli Kültür Sanat merkezlerine giderek diledikleri kurslara kayıtlarını yaptırabiliyor." açıklamasında bulundu.

        Kurs sorumlusu Hülya Eroğlu da kursların kursiyerlerine büyük fayda sağladığına dikkati çekerek, yeni beceriler kazanmanın yanı sıra sosyal çevrelerini de genişleten kadınların kendilerine güvenlerini artırıp daha etkili bireyler olduklarını kaydetti.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Tokat haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Tokat Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Tüm Yerel Haberler
        Tokat İlçeleri
        Tüm Tokat Haberleri
         Tokat

        Tokat

        Nöbetçi Eczaneler

        Yazı Boyutu
        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler

        Habertürk Anasayfa